reklama
To jednak pierwsza informacja była poprawna a później niepewność. Mały trzymał w napięciu. Ale przecież jeszcze może być różnie.Nie.... 2 wystarczy
Trochę mi smutno....
Ale oby wszystko było dobrze i oby był zdrowy.
Waży 1822g więc wydaje mi się ze sporo.
Termin wg usg 11.11.2017
Podobno wszystko w porządku [emoji3]
Moja koleżanka ma urodziny 11.11 i jak byla dzieckiem myślała że flagi wywieszaja na jej część haha
Najważniejsze żeby było zdrowe; )
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
agunia50002
Fanka BB :)
Mimi gratulacje Wiem co poczułaś ,bo ja też bardzo chciałam dziewczynkę ale teraz mojego łobuziaka nie zamieniłabym na 100dziewczynek Będziesz królową w domu tak jak ja ,bo też mam 3panów w domu plus kot i pies samce
A my dziś kupiliśmy nosidełko i coś Misiek niezadowolony ,bo jednak na rękach lepiej
Kasia ładnie Filipek waży .Ja się dowiem ile mój waży za tydzień ale na 100% więcej niż Twój synuś teraz wchodzi już w ubranka 74-80 a w czwartek 12tygodni będzie miał.
A dziś w nocy mąż przyjeżdża na tydzień może wreszcie się wyśpię
A my dziś kupiliśmy nosidełko i coś Misiek niezadowolony ,bo jednak na rękach lepiej
Kasia ładnie Filipek waży .Ja się dowiem ile mój waży za tydzień ale na 100% więcej niż Twój synuś teraz wchodzi już w ubranka 74-80 a w czwartek 12tygodni będzie miał.
A dziś w nocy mąż przyjeżdża na tydzień może wreszcie się wyśpię
Szafirek90
Fanka BB :)
Mimi o ja... różowe ciuszki trzeba będzie przefarbować podejrzewam, że poczułaś się rozczarowana. To nic złego, masz do tego prawo, w końcu nastawiłaś się już na córeczkę. Najważniejsze, że maluch jest zdrowy, będzie synuś mamusi
reklama
Podziel się: