reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Termin w święto niepodległości. Toż to ważną personę nosisz pod sercem:).

No ale różowe ubranka nie mogą się zmarnować, to może za 3 podejściem będzie córa.

No i gratuluję synka. Trzymał mamę w niepewności. Oj będzie miał charakterek;)

reklama
Nie.... 2 wystarczy ;)
Trochę mi smutno....
Ale oby wszystko było dobrze i oby był zdrowy.
Waży 1822g więc wydaje mi się ze sporo.
Termin wg usg 11.11.2017
Podobno wszystko w porządku [emoji3]

hchy43r8h8l5x99d.png
To jednak pierwsza informacja była poprawna a później niepewność. Mały trzymał w napięciu. Ale przecież jeszcze może być różnie.
Moja koleżanka ma urodziny 11.11 i jak byla dzieckiem myślała że flagi wywieszaja na jej część haha
Najważniejsze żeby było zdrowe; )

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi, gratulacje :) pomyśl jaką silną ekipę będziesz miała w domu, będą Cię na rękach nosić :)

A ten lekarz od usg ok?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi gratulacje :) Wiem co poczułaś ,bo ja też bardzo chciałam dziewczynkę ale teraz mojego łobuziaka nie zamieniłabym na 100dziewczynek ;) Będziesz królową w domu tak jak ja ,bo też mam 3panów w domu plus kot i pies samce :p
A my dziś kupiliśmy nosidełko i coś Misiek niezadowolony ,bo jednak na rękach lepiej :p
Kasia ładnie Filipek waży .Ja się dowiem ile mój waży za tydzień ale na 100% więcej niż Twój synuś teraz wchodzi już w ubranka 74-80 a w czwartek 12tygodni będzie miał.
A dziś w nocy mąż przyjeżdża na tydzień może wreszcie się wyśpię :D

Mimi o ja... :p różowe ciuszki trzeba będzie przefarbować ;) podejrzewam, że poczułaś się rozczarowana. To nic złego, masz do tego prawo, w końcu nastawiłaś się już na córeczkę. Najważniejsze, że maluch jest zdrowy, będzie synuś mamusi ;)

Szafirek może nie rozczarowanie ale jakis tam smuteczek jest, nie będę ukrywać.... zawsze marzyłam o córce. Trochę mam żal do mojej lekarki ze dala mi te nadzieję....

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mimi gratuluję synka! :) najważniejsze żeby był zdrowy. Jako jedyna dziewczyna w mojej rodzinie to powiem Ci, że może chłopcy na przyszłość się między sobą lepiej dogadają :D

Do góry