reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja znowu miałam wrażenie jakby mi coś pękało, strzelało w podbrzuszu przy zmianie pozycji i to prawie przez całą ciążę. Lekarz orzekł że wszystko Oki.

Co do rąk to od 8 miesiąca miałam zespół ciesni nadgarstka. Zwłaszcza rano zaraz po przebudzeniu. Bolało jak cholera. Niby też przypadlosc ciążowa.

Jesteśmy po szczepieniu. Filip był bardzo dzielny. Wazy 7,800 kg i jest długi na 67 cm. Teraz obawiam się gorączki. Mam mega stresa. Co chwilę z nerwów latam do toalety, bynajmniej organizm się oczyści.

Mąż ma dzisiaj urodziny. Planowałam romantyczny wieczór ale chyba nie dam rady. Nie dam rady przygotować kolacji i tortu bo nie jestem w stanie odejść od synka. Z przytulania też nici.

reklama
Kasia A ile miesięcy ma Filipek?
Mój miał taka wagę ok pół roczku.
Ale ostatnio na listopadowkach dziewczyna pisała o dziecku co miało 4mies i 9kg :D

hchy43r8h8l5x99d.png

Filip ma 4,5 miesiąca. Rosnie mi ten synek, oby tak dalej:)
Prezent dla męża mam, dostał już rano:). Tylko tak strasznie mi się marzy romantyczny wieczór.
Mimi daj znać jak po wizycie. Może to dzisiaj córka postanowi pokazać że jest córką w każdym calu:)

To duży chłopczyk. Ale wiadomo ze każdy rośnie swoim tempem. Mój był długo mały ;)

Mam nadzieję ze dziś mi powie tak albo tak.... Ale jak zobaczę siusiaka to chyba zawaalu dostanę haha [emoji23][emoji23]

A Ty kochana coś przygotuj, koniecznie. Do tego winko. Nakarm porządnie małego to nie będzie się może budzil i przeszkadzał hehe [emoji6]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry