reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Agunia wszystkiego co najlepsze, dużo uśmiechu, zdrowia i wszystkiego najlepszego. Dużo sexu, pomarańczy, niech Ci facet nago tańczy :)

Chrzciny to duży wydatek. Nas wyniosły 3 tyś. Co prawda niby się zwróciło, ale to są pieniądze Filipa i je odlozylismy, tak samo odlozymy z komuni, urodzin itp. Bynajmniej taki mamy plan.
Dużo osób zapraszaliscie? My planujemy chrzciny zaraz na początku grudnia i zastanawiam sie jaki budżet przeznaczyć.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jk, super wieści, na pewno od razu Ci się cukier uspokoi :)

Kasia, śliczne paznokcie [emoji7] u nie niestety hybryda się nie sprawdza - lubię krótkie paznokcie i strasznie mnie odrost denerwuje, także pozostaje mi samodzielne malowanie :)

Mimi, może się zwróci za chrzciny, to będziecie na plus :D a dużo gości planujecie?

Agunia, wszystkiego najlepszego Kochana!!! Niech się spełniają marzenia! [emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sami najbliżsi ale uzbiera sie ok 45osob :/ wiec wydatek ok 5-6tys :/

hchy43r8h8l5x99d.png

My już dostaliśmy decyzję w sprawie 500+ na przyszły rok i lipiec i sierpień. Dzięki miłej Pani w urzędzie nie straciliśmy 350 zl z czerwca choć nie złożyliśmy wniosku na czas bo byłam w szpitalu- zrobiła ksero wypisu o było oki.
Kasa idzie jak woda :frown: to fakt.

Mały szybko wyrasta z pajacyków, dostaliśmy sporo ubranek od koleżanki więc póki co nie kupuję. Do roku mam pajacyki i bodziaki po córce.
Co do chrzcin to ja mam dużą rodzine- tylko moje rodzeństwo z dziećmi i Mama to już 17 osób. Od Męża przyjedzie chyba 5-8 osób plus córka i my. Sporo więc też pójdzie pieniędzy.
A jaki jest czas na złożenie tego wniosku po narodzinach dziecka?

hchy43r8h8l5x99d.png

To my 20 osób i planowaliśmy 2-2.5 tyś. Najgorzej i tak będzie nam przejść Kościół bo nie mamy ślubu...

Sami najbliżsi ale uzbiera sie ok 45osob :/ wiec wydatek ok 5-6tys :/

hchy43r8h8l5x99d.png
To jak małe wesele :)
My już dostaliśmy decyzję w sprawie 500+ na przyszły rok i lipiec i sierpień. Dzięki miłej Pani w urzędzie nie straciliśmy 350 zl z czerwca choć nie złożyliśmy wniosku na czas bo byłam w szpitalu- zrobiła ksero wypisu o było oki.
Kasa idzie jak woda :frown: to fakt.

Mały szybko wyrasta z pajacyków, dostaliśmy sporo ubranek od koleżanki więc póki co nie kupuję. Do roku mam pajacyki i bodziaki po córce.
Co do chrzcin to ja mam dużą rodzine- tylko moje rodzeństwo z dziećmi i Mama to już 17 osób. Od Męża przyjedzie chyba 5-8 osób plus córka i my. Sporo więc też pójdzie pieniędzy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My nie mamy z wyboru. Po prostu nie stać nas na to żeby zrobić wesele. A ja mam dość spora rodzinę więc byłoby ok 150 osób.
Najpierw uderzymy do parafii mojego partnera najwyżej później do mojej i będziemy próbować. U mnie może być problem bo proboszcz się zmienił. Tamten poprzedni zna naszą rodzinę i bez problemu by ochrzcil...

reklama
Do góry