reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

On juz zapowiedział ze pierwsze co zrobi to musi sie wyspać hehe;) Ale dobrze że wraca bo mi coraz ciężej a chciał zeby jego mama u nas zamieszkała. Ja naprawdę ja lubię ale w takiej odległości jak jest obecnie hehe

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W ogóle dzisiaj do śniadania zjadłam smakije czekoladowa i cukier po 1h 97. A standardowo w granicy 140...

Jk to może u Ciebie jest na odwrót z cukrami, możesz być takim ciekawym "przypadkiem medycznym ", albo nie żadna insulina a mąż jest dla Ciebie lekarstwem ;)

Kontynuuje dobre wiadomości: mąż zadzwonił i poinformował że podejście nr 4 do Mopsu zakończyło się sukcesem. Złożyliśmy wniosek o becikowe. Hura:-) :)
Już czuję dolary na koncie;)

My używamy Emolium , chusteczki i pampersy tylko Pampers inne chusteczki i pampersy uczulają Miśka zwłaszcza bambino chusteczki i pampersy dada. Krem tylko linomag zielony i sudokrem na odparzenia ,bepanten uczulenie i kosmetyki babydrem do kąpieli czerwone plamy na całym ciałku .W szpitalu nam powiedzieli że pierwszy miesiąc tylko emolienty i wszystkie miały specyfiki z apteki.
Jk stres podnosi cukier, więc może coś w tym jest;)
Super Kasia że Becikowe załatwione ja teraz czekam na rozpatrzenie 500plus i coś czuję że może do końca roku coś z tego będzie..
A mi dziś 34 lata stuknęło ehh....

W ogóle dzisiaj do śniadania zjadłam smakije czekoladowa i cukier po 1h 97. A standardowo w granicy 140...

Ooo a to psikus hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

My używamy Emolium , chusteczki i pampersy tylko Pampers inne chusteczki i pampersy uczulają Miśka zwłaszcza bambino chusteczki i pampersy dada. Krem tylko linomag zielony i sudokrem na odparzenia ,bepanten uczulenie i kosmetyki babydrem do kąpieli czerwone plamy na całym ciałku .W szpitalu nam powiedzieli że pierwszy miesiąc tylko emolienty i wszystkie miały specyfiki z apteki.
Super Kasia że Becikowe załatwione ja teraz czekam na rozpatrzenie 500plus i coś czuję że może do końca roku coś z tego będzie..
Kochana wszystkiego najlepszego [emoji11][emoji512][emoji320]
Samych pogodnych dni [emoji4]

A o 500 plus nie zlozylas od razu czy tyle czekasz???

hchy43r8h8l5x99d.png

Jk to może u Ciebie jest na odwrót z cukrami, możesz być takim ciekawym "przypadkiem medycznym ", albo nie żadna insulina a mąż jest dla Ciebie lekarstwem ;)

Kontynuuje dobre wiadomości: mąż zadzwonił i poinformował że podejście nr 4 do Mopsu zakończyło się sukcesem. Złożyliśmy wniosek o becikowe. Hura:-) :)
Już czuję dolary na koncie;)
Szkoda że te dolary tak szybko uciekają....
My już zaplanowaliśmy ze becikowe i 500+ za pół roku pójdzie na chrzciny.... I tak jeszcze trzeba będzie dołożyć :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Jk, super wieści, na pewno od razu Ci się cukier uspokoi :)

Kasia, śliczne paznokcie [emoji7] u nie niestety hybryda się nie sprawdza - lubię krótkie paznokcie i strasznie mnie odrost denerwuje, także pozostaje mi samodzielne malowanie :)

Mimi, może się zwróci za chrzciny, to będziecie na plus :D a dużo gości planujecie?

Agunia, wszystkiego najlepszego Kochana!!! Niech się spełniają marzenia! [emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia wszystkiego co najlepsze, dużo uśmiechu, zdrowia i wszystkiego najlepszego. Dużo sexu, pomarańczy, niech Ci facet nago tańczy :)

Chrzciny to duży wydatek. Nas wyniosły 3 tyś. Co prawda niby się zwróciło, ale to są pieniądze Filipa i je odlozylismy, tak samo odlozymy z komuni, urodzin itp. Bynajmniej taki mamy plan.

reklama
Wszystkiego najlepszego;) wrześniowe najlepsze;)

Do góry