reklama
Mimi ja jak takie mam to jestem zadowolona hehe ja ostatnio czytałam o tym to była informacja że kiedyś były inne normy w różnych regionach Polski i ze teraz to ujednolicili. Jakby nie patrzeć cukrzyca już jest chorobą cywilizacyjną i myślę że częściej dotyka kobiety w ciąży niż kiedyś. Dlatego zmieniaja sie normy.U mnie w rodzinie jestem drugą która ma w ciąży. Pierwsza była siostra mojej mamy. A ogólnie ojciec mojej mamy leczyl sie na cukrzycę więc obciążenie jest.
Tak samo ktoś ostatnio slyszalam że mają sie zmienić normy tsh. Bo.te które są sa jeszcze ustalone przed wybuchem w Czarnobylu. Nie wiem ile w tym prawdy Ale wszystko sie zmienia więc i to powinno
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak samo ktoś ostatnio slyszalam że mają sie zmienić normy tsh. Bo.te które są sa jeszcze ustalone przed wybuchem w Czarnobylu. Nie wiem ile w tym prawdy Ale wszystko sie zmienia więc i to powinno
kasia0121
Fanka BB :)
Dziewczyny padam na pysk. Wczoraj do północy robiłam przecier pomidorowy, a Filip obudził się o 1 w nocy na jedzenie i bawił się do 2.30. Później pospalismy do 6. Ale już w tym roku żegnam się z przetworami. No może jeszcze dynię Filipowi zrobię do słoików. Ale synuś wynagrodzil mi nieprzespana noc i ładnie zjadł zupkę z cukini. Jestem z niego taka dumna, tym bardziej że cukinia ze słoiczka mu nie smakowała a z przydomowego ogródka już tak . Zresztą Filip je i pije wszystko co dostanie. Tylko kurka przez tą suszę nie mamy pietruszki, a z nią zupa ma zupełnie inny smak.
Dzisiaj po długiej przerwie trzaskam sobie hybrydy. Mąż mówi że wracam do żywych . Już wypatruje koleżanki
Aha, dla męża też jest zupa cukiniowa. Przecież nie będę gotowac dwóch zup. Myślę że będzie zadowolony, najwyżej trochę popieprzy dosłownie i w przenośni
Dzisiaj po długiej przerwie trzaskam sobie hybrydy. Mąż mówi że wracam do żywych . Już wypatruje koleżanki
Aha, dla męża też jest zupa cukiniowa. Przecież nie będę gotowac dwóch zup. Myślę że będzie zadowolony, najwyżej trochę popieprzy dosłownie i w przenośni
Mimi2330
Kasia to nieciekawa nocka za Tobą. A w dzień nie ma szans na drzemkę?
Fajnie ze synek wszystko wcina. Mój też chyba nie wybrzydzal. Dopiero później się zaczęło ok 3 latek i trwa caly czas
Ja muszę jechać na zakupy a tak mi się nie chce :/ u nas gorąco....
Fajnie ze synek wszystko wcina. Mój też chyba nie wybrzydzal. Dopiero później się zaczęło ok 3 latek i trwa caly czas
Ja muszę jechać na zakupy a tak mi się nie chce :/ u nas gorąco....
kasia0121
Mimi normalnie to bym się zdrzemnela z Filipem, ale że dzisiaj była koleżanka mi paznokcie robic to musiałam trochę dom ogarnąć a później poszliśmy na spacer. Może tej nocy odespie. U nas też upały choć już nie tak męczące jak te wczesniejsze
Mimi2330
No tak....
To pokaż pazurki [emoji3]
Ja byłam dziś na zakupach i to chyba były moje ostatnie zakupy a na pewno ostatnie samotne.
Już mega ciężko stać w kolejkach , szukać rzeczy i cen na półkach. A co będzie za miesiąc, dwa.... [emoji32]
Byłam też w aptece.... zostawiłam 260zl!!!!! [emoji21]
To pokaż pazurki [emoji3]
Ja byłam dziś na zakupach i to chyba były moje ostatnie zakupy a na pewno ostatnie samotne.
Już mega ciężko stać w kolejkach , szukać rzeczy i cen na półkach. A co będzie za miesiąc, dwa.... [emoji32]
Byłam też w aptece.... zostawiłam 260zl!!!!! [emoji21]
Ja zamawiam Tesco z dowozem do domu. Koszt max 10zl a taka wygoda. Przecież wyprawa po zakupy to byłaby masakra... teraz już boję się jeździć autem no i ktos na drugie piętro musi wnieść....
Ja też byłam dzisiaj w aptece i farmaceutą mnie zdziwił że zamiast clexane można brać zastrzyki 10x tańsze. Absolutnie nie oszczędzam na dziecku Ale skoro jest to samo a różnica w cenie ogromna. Pytałam farmaceuty czy w ciąży na pewno można zmieniać a on ze tak... Więc sie zdziwiłam bo właśnie nastawialam sie na właśnie ok 230 zł a zostawiłam 100...
Coś moja mała mniej ruchliwa jest. Nie wiem czy to przez pogodę czy przez wielkość brzucha. W ogóle zrobił mi sie on taki wielki ze szok. U góry jest ładnie gladziutki a na dole jest oponka... Wczoraj to zauważyłam;(
Coś moja mała mniej ruchliwa jest. Nie wiem czy to przez pogodę czy przez wielkość brzucha. W ogóle zrobił mi sie on taki wielki ze szok. U góry jest ładnie gladziutki a na dole jest oponka... Wczoraj to zauważyłam;(
reklama
Mimi2330
Mam to samo.... od góry ładny ciążowy A dół obwisniety ; (Ja też byłam dzisiaj w aptece i farmaceutą mnie zdziwił że zamiast clexane można brać zastrzyki 10x tańsze. Absolutnie nie oszczędzam na dziecku Ale skoro jest to samo a różnica w cenie ogromna. Pytałam farmaceuty czy w ciąży na pewno można zmieniać a on ze tak... Więc sie zdziwiłam bo właśnie nastawialam sie na właśnie ok 230 zł a zostawiłam 100...
Jak się dziś w lustrze zobaczyłam to się zszokowalam jaka wielka jestem.... [emoji34]
Podziel się: