reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Ka, no weź kurde, nie musisz na mnie czekać ! Zaciąż! [emoji38]

Dziewczyny, po tym, jak dźwignęłam z poziomu podłogi moją kondycję, to zachciało mi się innych form ruchu... Nie wiem, na ile to chwilowe, ale może poszukam sobie czegoś fitnessowego [emoji4] muszę sobie mózg zajmować, wtedy nie świruję. Problem taki, że nie mam z kim iść na ten fitness, u mnie wszyscy znajomi jacyś nieruchawi, a jak już, to modnie biegają [emoji1] z mężem na rowerku sobie śmigamy, ale dodałabym coś jeszcze...

Orientujecie się może, czy są jakieś zajęcia dla grubasków? U mnie nie widziałam, ale posprawdzam nieco dalszą okolicę [emoji41] bo ja niestety nogi za głowę nie naciągnę, ani innych tego typu ekwilibrystyk nie ogarnę [emoji16]

Buziaki i pozdrowionka dla Wszystkich [emoji9]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Colorado, ja ostatnio byłam na TBC i prawie tam padłam, a pot ze mnie ściekał. Mimo, że ćwiczyłam cały rok na siłowni i jeżdżę na rowerzr, to kondycja okazała się za słaba [emoji14] rozmawiałam z trenerką i ona powiedziała, że lżejsze są Shape albo ABT, to może poszukaj czegoś takiego? No i zawsze jest jeszcze pilates ale on nie wzmacnia.

A z ciążą jak widać czekam na Ciebie, więc może we wrześniu się uda :D

Mimi, lepiej się czujesz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ka, to kurcze jak przy Twojej aktywności nie dałaś rady, to ja nawet na to nie patrzę [emoji23] poczytam sobie o tych treningach. Na pilatesie kiedyś byłam, ale nie porwało mnie to, trochę zbyt statyczne, poza tym mam problem z równowagą [emoji23]
Ktoś kiedyś tutaj chyba pisał o fitnessie na trampolinach?? Jakby moją wagę trampolina wytrzymała, to może to byłoby dla mnie [emoji16] potrzebuję czegoś, co metabolizm mi podkręci i naenergetyzuje mnie troszkę [emoji4]

Mimi, a nospa na to nie pomaga? [emoji11]

Troszkę lepiej ale cały czas boli. Nospa na to nie pomoże bo to boli spojenie.... mam nadzieję ze jutro będzie lepiej.

Co do różnych zajęć to nie pomogę bo ja z tych bardziej kanapowcow [emoji23]

hchy43r8h8l5x99d.png

Juhu... jest szansa na to że w piątek wyjdzie. Już dzisiaj widziałam taka nadzieję w jego oczach mam nadzieje ze Bedzie tak jak lekarka mówi.

Mimi ja też mam taki ból jak albo za dużo siedzę albo za dużo chodzę. Chodzę wtedy taka powykrecana, boli mnie też np jak soe w łóżku obracam Ale ponoć to normalne. Więc nie jesteś sama;)

Co do ćwiczeń ja kiedyś chodziłam na step to są ćwiczenia typowe dla nóg. Naprawdę ćwiczenia były bardzo fajne i dawałam radę.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

JK, super, że coś się ruszyło! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Kattaya, kusi mnie też zumba, ale trochę się krępuję :) ale chyba spróbuję, bo w ciąży to już tylko powolne zajęcia specjalne dla ciężarnych :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ka, to kurcze jak przy Twojej aktywności nie dałaś rady, to ja nawet na to nie patrzę [emoji23] poczytam sobie o tych treningach. Na pilatesie kiedyś byłam, ale nie porwało mnie to, trochę zbyt statyczne, poza tym mam problem z równowagą [emoji23]
Ktoś kiedyś tutaj chyba pisał o fitnessie na trampolinach?? Jakby moją wagę trampolina wytrzymała, to może to byłoby dla mnie [emoji16] potrzebuję czegoś, co metabolizm mi podkręci i naenergetyzuje mnie troszkę [emoji4]

Mimi, a nospa na to nie pomaga? [emoji11]

Poszukaj w swoim miescie klubu kwadransowych grubasow fajne tam zajecia.

Do góry