reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Mam to samo.... od góry ładny ciążowy A dół obwisniety ; (
Jak się dziś w lustrze zobaczyłam to się zszokowalam jaka wielka jestem.... [emoji34]

hchy43r8h8l5x99d.png
Ja też tak mam ż brzuchem. Na górze twardy i okrągło a na dole taki luźny. Ale wysokie ciążowe majtki pomagają [emoji23]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Teraz cenie wygodę takich majtek. Ale nie zapomnę miny mojego faceta jak je wieszal na suszarce. Chyba że 3 dni byłam na niego obrażona

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

W ogóle jakie kosmetyki do pielęgnacji maluszka polecacie. Bo jest wiele zdań co jest dobre. A ja nie wiem co wybrac

W ogóle przeraża mnie to ze zostało mi mniej niż 1.5 msc... wszystko ok ale wizja porodu mnie przeraża

W ogóle jakie kosmetyki do pielęgnacji maluszka polecacie. Bo jest wiele zdań co jest dobre. A ja nie wiem co wybrac

W ogóle przeraża mnie to ze zostało mi mniej niż 1.5 msc... wszystko ok ale wizja porodu mnie przeraża

Ja z córką używałam Hipp i teraz też pewnie będę.. ma całkiem dobry skład.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Jk też używam kosmetyków Hipp, chusteczek Babydream a krem do pupy Linoderm czerwony.
Wszystko wybrałam z pomocą tej strony
Link do: Sroka o....
Tam są analizy składów produktów dla dzieci, na pewno pomoże Ci to wybrać. Są też analizy chusteczek dla dzieci.

Ja dzięki sroce też wybrałam Babydream, bardzo dobre składy, zarówno płynu do kąpieli, balsamu, jak i chusteczek. Moje dziecko jak na razie nie ma żadnych skórnych problemów. A kosmetyki stosunkowo tanie i bardzo łatwo dostępne :)

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Ja chciałam kupić emolium na pocZątek a tu widzę że wcale takie dobre nie są...

@blair_90 ja takich nie mogę bo brzuch boli. Ja muszę mieć takie pod brzuch. No i wtedy bardziej widać taki zwis ....

@jk89 no ja mam te niższe ale rozmiar.... ah ja to się wstydzę jak mój robi pranie A tam właśnie takie wielkie majty albo metrowe w pasie spodnie.... :/
Ja nakupilam kosmetyki babydream. Podobno bardzo dobre.
Pieluchy dada.
A chusteczki to jeszcze niewiem. Dada są fajnie nawilzone a babydeam trochę mniej. W razie kupki to moim zdaniem lepsze takie bardziej mokre [emoji2]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
My z kosmetyków używamy do kąpieli emolium, chusteczki nawilżanie albo pampers albo bambino, krem do pupy bambino, oliwka bambino, na odparzenia sudocrem. Teraz powoli przechodzimy na hippa do mycia bo mieliśmy rabat na te kosmetyki. Z tych kosmetyków jestem zadowolona, no ale każde z dzieci może zareagować inaczej.

A moje pazurki prezentują się tak (na razie delikatne, następnym razem zaszaleje)
Zobacz media 718570

Do góry