reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ja jak maleństwo się zagniezdzalo przez tydzień miałam ból jak na @ ale dużo dużo silniejszy w dodatku byłam wtedy chora na antybiotykach a jak zrobiłam test wyszedł negatywny . Dopiero po tygodniu zrobiłam i był pozytywny. W ogóle w 20ktoryms dniu cyklu w którym doszło do zapłodnienia miałam robiony rezonans ż kontrastem a nie wiedziałam że jestem w ciąży... cały czas mnie to przeraża..
Diabetolog zwiększył insulinę. Mówi że jeszcze muszę normowac. Wizyta za tydzień. Wypytalam też jak to jest w przypadku porodu i po żeby wiedziec co i jak. Pytałam też czy maleństwo trzeba jakoś dodatkowo badać to powiedziała że wszystko sprawdzają co trzeba.
I znowu spadło mi 2kg...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa i jeszcze dostałam dodatkowo na ciśnienie Nitrendypine bo nadal mam za wysokie... brała któras ż z Was ten lek? Bo na ulotce pisze żeby nie brać w ciazy

Ja jak maleństwo się zagniezdzalo przez tydzień miałam ból jak na @ ale dużo dużo silniejszy w dodatku byłam wtedy chora na antybiotykach a jak zrobiłam test wyszedł negatywny . Dopiero po tygodniu zrobiłam i był pozytywny. W ogóle w 20ktoryms dniu cyklu w którym doszło do zapłodnienia miałam robiony rezonans ż kontrastem a nie wiedziałam że jestem w ciąży... cały czas mnie to przeraża..
Diabetolog zwiększył insulinę. Mówi że jeszcze muszę normowac. Wizyta za tydzień. Wypytalam też jak to jest w przypadku porodu i po żeby wiedziec co i jak. Pytałam też czy maleństwo trzeba jakoś dodatkowo badać to powiedziała że wszystko sprawdzają co trzeba.
I znowu spadło mi 2kg...

Ale zazdroszczę spadku wagi [emoji4] ja tez chce [emoji2]
Maleństwo na pewno się rozwija idealnie więc się nie stresuj [emoji11]

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi u mnie stres robi swoje. Ze raz tyje raz chudne. Teraz praktycznie w ogole nie spie. Tak miałam zawsze. Ale mam nadzieję że dzisiaj będą wyniki mojego partnera i go wypisza niebawem...

Daj znać jak coś będziesz wiedzieć. Mam nadzieję, że wkrótce będziecie razem w domu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas znów pogoda się zmienia . Znów gorąco.
Nic mi się nie chce.... krocze dzisiaj strasznie boli :/ w 1 ciąży tak nie miałam

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi ja w pierwszej ciaży to nawet nie słyszałam, ze istnieje coś takiego jak ból spojenia:D

Jk gdybyś nie miała insuliny to miałabyś o wiele wyższe cukry. Już nie długo, na jakieś dwa tygodnie przed porodem powinno być lepiej. Daj znać co z partnerem, mam nadzieje, ze wszystko będzie ok. i razem będziecie w spokoju czekać na maluszka.

Ka moze akurat jeszcze....? A jak nie to nowy miesiąc, nowe nadzieje:)

Szafirek biedna Ty, ale cóż, taki nasz los;)

reklama
Do góry