reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ja jak maleństwo się zagniezdzalo przez tydzień miałam ból jak na @ ale dużo dużo silniejszy w dodatku byłam wtedy chora na antybiotykach a jak zrobiłam test wyszedł negatywny . Dopiero po tygodniu zrobiłam i był pozytywny. W ogóle w 20ktoryms dniu cyklu w którym doszło do zapłodnienia miałam robiony rezonans ż kontrastem a nie wiedziałam że jestem w ciąży... cały czas mnie to przeraża..
Diabetolog zwiększył insulinę. Mówi że jeszcze muszę normowac. Wizyta za tydzień. Wypytalam też jak to jest w przypadku porodu i po żeby wiedziec co i jak. Pytałam też czy maleństwo trzeba jakoś dodatkowo badać to powiedziała że wszystko sprawdzają co trzeba.
I znowu spadło mi 2kg...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa i jeszcze dostałam dodatkowo na ciśnienie Nitrendypine bo nadal mam za wysokie... brała któras ż z Was ten lek? Bo na ulotce pisze żeby nie brać w ciazy

Ja jak maleństwo się zagniezdzalo przez tydzień miałam ból jak na @ ale dużo dużo silniejszy w dodatku byłam wtedy chora na antybiotykach a jak zrobiłam test wyszedł negatywny . Dopiero po tygodniu zrobiłam i był pozytywny. W ogóle w 20ktoryms dniu cyklu w którym doszło do zapłodnienia miałam robiony rezonans ż kontrastem a nie wiedziałam że jestem w ciąży... cały czas mnie to przeraża..
Diabetolog zwiększył insulinę. Mówi że jeszcze muszę normowac. Wizyta za tydzień. Wypytalam też jak to jest w przypadku porodu i po żeby wiedziec co i jak. Pytałam też czy maleństwo trzeba jakoś dodatkowo badać to powiedziała że wszystko sprawdzają co trzeba.
I znowu spadło mi 2kg...

Ale zazdroszczę spadku wagi [emoji4] ja tez chce [emoji2]
Maleństwo na pewno się rozwija idealnie więc się nie stresuj [emoji11]

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi u mnie stres robi swoje. Ze raz tyje raz chudne. Teraz praktycznie w ogole nie spie. Tak miałam zawsze. Ale mam nadzieję że dzisiaj będą wyniki mojego partnera i go wypisza niebawem...

Daj znać jak coś będziesz wiedzieć. Mam nadzieję, że wkrótce będziecie razem w domu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas znów pogoda się zmienia . Znów gorąco.
Nic mi się nie chce.... krocze dzisiaj strasznie boli :/ w 1 ciąży tak nie miałam

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi ja w pierwszej ciaży to nawet nie słyszałam, ze istnieje coś takiego jak ból spojenia:D

Jk gdybyś nie miała insuliny to miałabyś o wiele wyższe cukry. Już nie długo, na jakieś dwa tygodnie przed porodem powinno być lepiej. Daj znać co z partnerem, mam nadzieje, ze wszystko będzie ok. i razem będziecie w spokoju czekać na maluszka.

Ka moze akurat jeszcze....? A jak nie to nowy miesiąc, nowe nadzieje:)

Szafirek biedna Ty, ale cóż, taki nasz los;)

reklama
Do góry