Mimi2330
Fanka BB :)
Jeszcze z 6 dni i możesz robić test24., ale bolą od kilku dni już.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze z 6 dni i możesz robić test24., ale bolą od kilku dni już.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Buuu szkoda.... musiała mieć rzeczywiście zły dzień. A to lekarz na NFZ?Ajjj chyba trafiłam na gorszy dzień lekarki. Była spóźniona obsuwa ponad godzinę. Nie zrobiła mi usg bo nie trzeba a po wyjściu poszła ze mna do recepcji i umówiła mi wizytę dopiero.na 25.09.... ostatnie usg miałam w 27tyg. Teraz jest 33t3d więc chyba powinna zrobić.... niestety to. Był jedyny lekarz który zgodził sie prowadzić moja ciążę więc tak naprawdę nie mam na co narzekać.... Ale chyba pójdę do jakiegoś lekarza chociaż na usg żeby zobaczyć czy wszystko ok..
Co do wagi ja dzisiaj jak się wazylam to mam dokładnie ta sama wagę z którą zaczynałam ciążę. Ginekolog tylko mi powiedział że jak przytyje 7kg to będę musiała rodzić w szpitalu o pierwszym stopniu referencyjnosci. Diabetolog tylko mówi że powinnam przytyć Ale ostatnio wpadło mi te 2kg co zleciało więc nic nie mowila.. .
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom