reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Oby zdrowe i szczęśliwie się urodziło.Szczerze ja już sama się zastanawiam....jeszcze 6 tyg i sie okaże
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Syna kocha się tak samo dzieciaki są przekochane
To o tym wiem. Ale ze wszystkich stron jest parcie na dziewczynkę.Oby zdrowe i szczęśliwie się urodziło.
Syna kocha się tak samo dzieciaki są przekochane
My wózek właśnie kupiliśmy turkusowy a fotelik czarno czerwony więc bezpiecznie jest. W sumie na rzeczy inne niż ciuszki idziemy uniwersalne w zielenie i szarości.JK, daj znać po wizycie koniecznie.
Mimi, zawsze możesz iść w szarości i zielenie, śliczne są teraz kolory dla dzieci - i farb do pokoi i ciuszków
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kasia0121
Dziewczyny a może polecicie jakąś przyzwoitą spacerówke? Cały weekend jeździliśmy po sklepach i nie ma nic godnego uwagi, jest duży wybór ale typu parasolka. Został nam jeszcze jeden sklep, jak tam nie kupię to chyba zamówię przez Internet. Chociaż wolałabym namacalnie wypróbować.
Ka a może piersi bolą z powodu ciąży a nie na miesiaczke.
Alichia ja miałam spacerować, ale to ze względu na ciśnienie. Odnośnie wagi to lekarz mówił tylko żeby za dużo nie przytyć, ani słowa o odchudzaniu. Moja lekarka to wogóle wspaniała kobieta. Była dla mnie nie tylko ginekologiem ale też psychologiem.
Trzymamy kciuki za Wasze wizyty i niech dzieci trochę poświęca ekshibicjonizmem Filip na każdym usg ładnie prezentował swoje klejnociki, ale za to buzie cały czas wtulał w łożysko
Alichia ja miałam spacerować, ale to ze względu na ciśnienie. Odnośnie wagi to lekarz mówił tylko żeby za dużo nie przytyć, ani słowa o odchudzaniu. Moja lekarka to wogóle wspaniała kobieta. Była dla mnie nie tylko ginekologiem ale też psychologiem.
Trzymamy kciuki za Wasze wizyty i niech dzieci trochę poświęca ekshibicjonizmem Filip na każdym usg ładnie prezentował swoje klejnociki, ale za to buzie cały czas wtulał w łożysko
Mimi2330
Ja spacerowke kupiłam najtansza2 z allegro i służy już 3rok syn nadal się w nią wbija jak mu się nie chce chodzić po CHDziewczyny a może polecicie jakąś przyzwoitą spacerówke? Cały weekend jeździliśmy po sklepach i nie ma nic godnego uwagi, jest duży wybór ale typu parasolka. Został nam jeszcze jeden sklep, jak tam nie kupię to chyba zamówię przez Internet. Chociaż wolałabym namacalnie wypróbować.
Fakt że ma słabe kółeczka i sprawia to problem przy podjezdzaniu np na krawężnik....
Ka.2606
Oczywiście przeszło mi to przez myśl, ale to by znaczyło, że czuję dwutygodniową ciążę a to chyba za wcześnie [emoji1] na @ też za wcześnie, więc może jeszcze inna cholera...Dziewczyny a może polecicie jakąś przyzwoitą spacerówke? Cały weekend jeździliśmy po sklepach i nie ma nic godnego uwagi, jest duży wybór ale typu parasolka. Został nam jeszcze jeden sklep, jak tam nie kupię to chyba zamówię przez Internet. Chociaż wolałabym namacalnie wypróbować.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: