reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

JK, daj znać po wizycie koniecznie.

Mimi, zawsze możesz iść w szarości i zielenie, śliczne są teraz kolory dla dzieci - i farb do pokoi i ciuszków :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szczerze ja już sama się zastanawiam....jeszcze 6 tyg i sie okaże

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby zdrowe i szczęśliwie się urodziło.
Syna kocha się tak samo :) dzieciaki są przekochane :)

hchy43r8h8l5x99d.png

JK, daj znać po wizycie koniecznie.

Mimi, zawsze możesz iść w szarości i zielenie, śliczne są teraz kolory dla dzieci - i farb do pokoi i ciuszków :)

My wózek właśnie kupiliśmy turkusowy a fotelik czarno czerwony więc bezpiecznie jest. W sumie na rzeczy inne niż ciuszki idziemy uniwersalne w zielenie i szarości.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a może polecicie jakąś przyzwoitą spacerówke? Cały weekend jeździliśmy po sklepach i nie ma nic godnego uwagi, jest duży wybór ale typu parasolka. Został nam jeszcze jeden sklep, jak tam nie kupię to chyba zamówię przez Internet. Chociaż wolałabym namacalnie wypróbować.

Ka a może piersi bolą z powodu ciąży a nie na miesiaczke.

Alichia ja miałam spacerować, ale to ze względu na ciśnienie. Odnośnie wagi to lekarz mówił tylko żeby za dużo nie przytyć, ani słowa o odchudzaniu. Moja lekarka to wogóle wspaniała kobieta. Była dla mnie nie tylko ginekologiem ale też psychologiem.

Trzymamy kciuki za Wasze wizyty i niech dzieci trochę poświęca ekshibicjonizmem;) Filip na każdym usg ładnie prezentował swoje klejnociki, ale za to buzie cały czas wtulał w łożysko ;)

Dziewczyny a może polecicie jakąś przyzwoitą spacerówke? Cały weekend jeździliśmy po sklepach i nie ma nic godnego uwagi, jest duży wybór ale typu parasolka. Został nam jeszcze jeden sklep, jak tam nie kupię to chyba zamówię przez Internet. Chociaż wolałabym namacalnie wypróbować.

Alichia ja miałam spacerować, ale to ze względu na ciśnienie. Odnośnie wagi to lekarz mówił tylko żeby za dużo nie przytyć, ani słowa o odchudzaniu. Moja lekarka to wogóle wspaniała kobieta. Była dla mnie nie tylko ginekologiem ale też psychologiem.

Trzymamy kciuki za Wasze wizyty i niech dzieci trochę poświęca ekshibicjonizmem;) Filip na każdym usg ładnie prezentował swoje klejnociki, ale za to buzie cały czas wtulał w łożysko ;)
Ja spacerowke kupiłam najtansza2 z allegro i służy już 3rok :) syn nadal się w nią wbija jak mu się nie chce chodzić po CH ;)
Fakt że ma słabe kółeczka i sprawia to problem przy podjezdzaniu np na krawężnik....

hchy43r8h8l5x99d.png

Oczywiście przeszło mi to przez myśl, ale to by znaczyło, że czuję dwutygodniową ciążę a to chyba za wcześnie [emoji1] na @ też za wcześnie, więc może jeszcze inna cholera...

reklama
Do góry