reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Jestem już jestem. Weekend u siostry i dziś dopiero wróciliśmy.
Ważyłam się u siostry 1,5kg mniej niż na ostatniej wizycie [emoji4]

U mnie 24 tydzień a już nie mogę się doczekać grudnia.

I mam pytanie. Czy w zimę w gondoli uzywalyscie spiworka? Czy kombinezon i kocyk plus osłonka od wozka? Jeśli śpiworek to zakladalyscie kombinezon pod spod?

m3sx3e3k25iia4nv.png
Brawo za wagę!

Na którego masz termin? Będzie prezent świąteczny? :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem już jestem. Weekend u siostry i dziś dopiero wróciliśmy.
Ważyłam się u siostry 1,5kg mniej niż na ostatniej wizycie [emoji4]

U mnie 24 tydzień a już nie mogę się doczekać grudnia.

I mam pytanie. Czy w zimę w gondoli uzywalyscie spiworka? Czy kombinezon i kocyk plus osłonka od wozka? Jeśli śpiworek to zakladalyscie kombinezon pod spod?

m3sx3e3k25iia4nv.png
Super! Zazdroszczę!
Trzymasz się pewnie ostro w ryzach?

Ja do gondoli mam takie coś (nie wiem jak się nazywa) jakby koc zapinany na zatrzaski w taki becik się tworzy.

hchy43r8h8l5x99d.png

W piątek była tragedia z jego samopoczuciem ale od wczoraj jest coraz lepiej. Czekamy jeszcze na wynik biopsji kości. Tak to chyba sie nazywa. Ale dostaje leki i jakis progres jest. Wyniki tez troszeczke sie poorawilo. Jutro jest 22 dzień odkąd jest w szpitalu, więc ja wstaje jadę do szpitala wracam do domu wieczorem i tak w kółko Macieja...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby wyniki były jak najlepsze

hchy43r8h8l5x99d.png

@Ka.2606 pewnie mikołajkowy. Termin mam na 18.12 ale pewnie urodze wcześniej. Będę miała planowe CC. [emoji3]

@Mimi2330 aż się zasmialam. W ogóle się nie pilnuje ostatnio. Fast food się zdarzają. Nie wiem jakim cudem to się udało.
[emoji16] [emoji16]

m3sx3e3k25iia4nv.png
Ale Ci dobrze... ja nie jem fastfoodow wcale. Czasem wpadnie jakas słodycz ale coś małego. Jem za to sporo nektaryn. Po 4-5dziennie i to mój kłopot.... ostatnio wpadlo mi znów na plus prawie kilogram i znów walczę żeby zeszło.... [emoji51][emoji51][emoji51]

hchy43r8h8l5x99d.png

@Ka.2606 pewnie mikołajkowy. Termin mam na 18.12 ale pewnie urodze wcześniej. Będę miała planowe CC. [emoji3]

@Mimi2330 aż się zasmialam. W ogóle się nie pilnuje ostatnio. Fast food się zdarzają. Nie wiem jakim cudem to się udało.
[emoji16] [emoji16]

m3sx3e3k25iia4nv.png
A odnośnie planowego cc.... płacisz za to dodatkowo? Niewiem czy już kiedyś o tym nie pisalysmy

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Jejku ale fajnie. Ja się martwię ze moja zawali mi jakaś kosmiczna cenę...

Nie boisz się cc? Bo ja jakoś mam stracha

hchy43r8h8l5x99d.png
Ja pierwsze cc zniosłam bardzo dobrze. Ale Waga była mniejsza. Ale mam super lekarza i on mówi, że będzie dobrze.
Mam sporo luźnej skóry na brzuchu i sam powiedział, że można to wyciąć w trakcie cc i żebym się zastanowił nad tym. I teraz nad tym cały czas myślę.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Do góry