reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Nie wyobrażam sobie.... chyba bym mu powiedziała do słuchu....

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja ostatnio monotematycznie... zaprzyjaźniam sie ze szpitalem... hehe mój partner nadal leży. Już na oddziale wszystkie pielęgniarki mnie z imienia znaja

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem już jestem. Weekend u siostry i dziś dopiero wróciliśmy.
Ważyłam się u siostry 1,5kg mniej niż na ostatniej wizycie [emoji4]

U mnie 24 tydzień a już nie mogę się doczekać grudnia.

I mam pytanie. Czy w zimę w gondoli uzywalyscie spiworka? Czy kombinezon i kocyk plus osłonka od wozka? Jeśli śpiworek to zakladalyscie kombinezon pod spod?

m3sx3e3k25iia4nv.png

JK ale wiedzą już coś więcej? Ja pracowałam cały dzień dziś i zastanawiałam się czy idzie okres czy dziecko :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W piątek była tragedia z jego samopoczuciem ale od wczoraj jest coraz lepiej. Czekamy jeszcze na wynik biopsji kości. Tak to chyba sie nazywa. Ale dostaje leki i jakis progres jest. Wyniki tez troszeczke sie poorawilo. Jutro jest 22 dzień odkąd jest w szpitalu, więc ja wstaje jadę do szpitala wracam do domu wieczorem i tak w kółko Macieja...

reklama
W piątek była tragedia z jego samopoczuciem ale od wczoraj jest coraz lepiej. Czekamy jeszcze na wynik biopsji kości. Tak to chyba sie nazywa. Ale dostaje leki i jakis progres jest. Wyniki tez troszeczke sie poorawilo. Jutro jest 22 dzień odkąd jest w szpitalu, więc ja wstaje jadę do szpitala wracam do domu wieczorem i tak w kółko Macieja...

No to współczuję... Oby wszystko było dobrze.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry