reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ka kosmówka to taka błona która osłania zarodek, z niej też twory się łożysko. Jeśli jest niejednorodna może się odkleić lub mogą tworzyć się krwiaki podkosmówkowe. A wtedy ciąża może nawet obumrzeć..
Dziś mam 9+4. Kiedy dowiedziałam się o ciąży ważyłam 101, w pierwszych 2-3 tygodniach przytyłam do 103. A teraz spadło do 99,5. :)

reklama
Cześć dziewczyny :)
Widzę, że jak zawsze sporo się tu dzieje :) Ja już po prawie 3 tygodniowej wizycie rodziny, więc i czasu będę mieć więcej..
Niestety po wizycie u gin dowiedziałam się, że mam niejednorodną kosówkę i mam nakaz leżenia i nie mogę wrócić do pracy.. Zmartwiłam się bardzo. Leżę plackiem i liczę dni do kolejnej wizyty.
Na wadzę dziś piękna niespodzianka- zeszłam poniżej trzy cyfrowej wagi :D mam 99,5kg. Wiem, że to nadal średniej wielkości słonik, no ale lepiej mi jakoś z tym, że waga spada.
A z jaką wagą startowalas?

Odpoczywaj dużo. Praca nie jest najważniejsza

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi tez wolalbym go klasc bez posuszki ale on atrasznie nam ulewal i lekarka kazala tak klasc do wyboru bylo albo poduszka albo zalewanie oskrzeli pluc uszu wybralam poduszke ktora wiem ze nie jest zdrowa. Nie zawszw mamy wybor klasc na twardym i plaskim.

Milego dnia dziewczynki ☺

Szafirek a Ty lez i nie mysl o pracy.

Lenka witamy na pokładzie :) i gratuluję dwóch kresek. A Ty chyba żartujesz z tymi 80 kg. Dla mnie to waga marzenie :). Mam tyle samo wzrostu co Ty, ciążę zaczynałam z 90 kg. a skończyłam na 106.

Mimi niestety? Toż to piękny wynik te 2 kg:)

Obłowiłam się dzisiaj w Lidlu. Zakupiłam Filipowi 3 body, 2 komplety dresowe, spodnie sztruksowe i bluzę - powoli kompletuje garderobę na jesień i zimę. Aa no i kupiliśmy fotelik samochodowy.Wpadłam w wir zakupów, teraz przeglądam na Internecie kombinezony na zimę. Oj rozbrykałam się ;)

No porównując z 1 ciążą to jest bajka hehe ;)

Kasia super ze zakupki udane [emoji4][emoji4][emoji4]
Ja synowi też już zakupiłam bluzę, sweterek bluzki z długim rękawem, podkoszulki i dresy :) muszę tylko przymierzyć kurtkę czy będzie dobra z tamtej zimy. Oby hehe ;) takto musiałabym kupić tylko buty....

hchy43r8h8l5x99d.png

Lenka witamy na pokładzie :) i gratuluję dwóch kresek. A Ty chyba żartujesz z tymi 80 kg. Dla mnie to waga marzenie :). Mam tyle samo wzrostu co Ty, ciążę zaczynałam z 90 kg. a skończyłam na 106.

Mimi niestety? Toż to piękny wynik te 2 kg:)

Obłowiłam się dzisiaj w Lidlu. Zakupiłam Filipowi 3 body, 2 komplety dresowe, spodnie sztruksowe i bluzę - powoli kompletuje garderobę na jesień i zimę. Aa no i kupiliśmy fotelik samochodowy.Wpadłam w wir zakupów, teraz przeglądam na Internecie kombinezony na zimę. Oj rozbrykałam się ;)
Ja właśnie też chce skoczyć do Lidla. Te bluzy są cieplejsze?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Te bluzy to takie "miśki", raczej ciepłe. Też dzisiaj poszalałam:D Ale czuje niedosyt i jeszcze w środe polece:D Te ciuszki z kotkami sa takie słodkie:)

Do góry