reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

No ja również do płaskiego nie wrócę bo nigdy nie miałam ;) ale kochane wszystko przed nami [emoji2]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Gratulacje i witamy Kalinkę! :)

To ja nawet tam nie zaglądam, żeby się nie dołować :p Ja kiedyś kiedyś miałam płaski brzuch ale nie sądzę, że to się liczy, bo to było parę ładnych lat temu, więc też nie za bardzo mam do czego wracać, i przed ciążą wyglądałam jak w ciąży :p

U nas bilirubina spadła ale malutko więc we wtorek znów na pobranie krwi żeby zobaczyć, czy ta żółtaczka aby na pewno ucieka od nas :(

Byliśmy też dzisiaj na sesji noworodkowej. Koszmar dziewczyny :p Lila nie chciała spac bo było tam mega duszno i gorąco, aż mi głupio było przed tym fotografem. Nie wiem czy jakiekolwiek zdjęcia wyjdą, bo chyba tylko z 3 udało się zrobić.

Paulina Twoja córeczka jest prześliczna :), jak coś to ja mam syna;).

Dziewczyny u nas ani jednej kropli deszczu. Nemo, nic.
Nie zrobiłam przetworów. Filip dzisiaj spał tylko jeden raz i to pół godziny. Przyszły mi dzisiaj darmowe pudełka z hippa i bobovity. W pudełku było po słoiczku, a hipp dodatkowo dołączył kupony rabatowe na ich słoiczki i kosmetyki do wykorzystania w rossmanie. Fajnie bo zawsze jakiś grosz zostanie w kieszeni. Także warto sobie zamówić. No i fajne materiały dot. rozszerzania diety, bobovita dołączyła książeczkę w której można robić notatki z karmienia :)

reklama
Do góry