reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Gratulacje kochana :)
Czekamy na foto :)
Kalinka malutka ale najważniejsze że zdrowa :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Paulina gratulacje, dużo zdrowia dla Kalinki:)

A ja chciałam z rana napisać że jestem zła. Jestem zła na słońce, upał, burze i deszcz -a właściwie ich brak. Wczoraj wieczorem pojawiła się nadzieja ochłody - pojawiły się burzowe chmury. Już nawet myślałam jak to pójdę tańczyć w tym deszczu z radości. A tu nic, chmury przyszły, chmury poszły. Dzisiaj za to powtórka z upału. Filip coraz gorzej znosi to wszystko, co prawda nie marudzi że bardzo ale ma duże problemy ze snem. W dzień nie chce za bardzo jeść, nadrabiał dzisiaj w nocy. Podobno dzieci jeszcze gorzej znoszą upały niż dorośli. No płakać mi się chce. A prognozy nie są optymistyczne, co najmniej do wtorku ma być gorąco. Ale pojawiła się znów nadzieja, na dzisiaj padać. Wyglądam tych chmur i nic nie widzę.
No i muszę dzisiaj zrobić przetwory z cukini dla Filipa. Mamy swojska cukinię to chce to wykorzystać.będzie jak znalazł w zimie na zupki. W ten upał na pewno będzie miło pasteryzowac słoiki. Ale czego się nie zrobi dla dziecka.
Pozdrawiam Was gorąco :)
P.S. A może ktoś chce trochę tego upału? Chętnie się podzielimy, nie jesteśmy skąpi;)

Kochana u nas też upał.... w prawdzie wczoraj wieczorem było bardzo przyjemnie bo się sporo ochlodzilo, ale dziś przewiduje znów gorac.
A malenstwa się męczą, zwłaszcza leżące.
Może by pomogła kąpiel w ciągu dnia ?

hchy43r8h8l5x99d.png

Kasia, tu też potwornie gorąco, dzisiaj w nocy bardzo się męczyłam, nie dało się spać mimo wiatraka na najwyższych obrotach... Coś strasznego. Już wolałam, jak było deszczowo i chłodno, mogłam chociaż z domu wyjść...

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Kąpie Filipa 2-3 razy dziennie. Często mu ściągam pampersa, bo od niego pewnie jeszcze bardziej jest gorąco.
U nas wiatrak już nie daje rady, może jakby był ustawiony, że cały czas się obraca a nie wieje w jedną stronę to byłoby inaczej. No ale nie mogę inaczej to ustawić żeby mi synka nie przewiało. No nic, nie my jedyni się męczymy :). Mąż chciał sobie wczoraj do pracy kupić wiatrak to zjeździł całe miasto i nigdzie nie znalazł,normalnie szał ciał ;).

Do góry