reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Mam nadzieję ze jeszcze chwila i będzie max 25stopni....

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Dziewczyny, jestem teraz nad morzem i mam takie obserwacje:
- jest masa dziewczyn, które wyglądają gorzej niż ja, a nie krępują się rozebrać na plaży
- jest też sporo "większych" babeczek w ciąży albo z małymi dziećmi. Jakoś kiedyś nie zwracałam na to uwagi, wydawało mi się, że wszędzie są fit mamuśki ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurna to zdradz gdzie jesteś to za rok tam pojadę :D

Ja ogólnie mam takiego pecha ze jestem odosobnionym grubaskiem na plaży.... :/ w Koło zawsze chudzinki do max 70 kg....

Na długo pojechaliscie? Jak pogoda na plaży?
Udanego pobytu [emoji4]

hchy43r8h8l5x99d.png

Hehe ja nie mam porównania z innymi na plażach, bo zwykle nad naszym morzem jestem na początku czerwca i zwykle jest pustawo :) sama krępuję się w stroju śmigać, ale na basen chodzę mimo to... Mąż mnie namawia na strój dwuczęściowy, że bym mu się tak podobała itp, ale nie lubię jak brzucho mi się trzęsie na widoku [emoji14]

Takie upały... Współczuję nierozpakowanym dziewczynom i rozpakowanym i ich bobaskom. Tropiki normalnie :(

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to zawszr w pełni ubrana na plaży,mam blokadę nic nie poradzę...
Masakra z tą pogodą albo zimno albo upalnie...U nas też gorąco,maleńki źle to znosi ale wcale mu się nie dziwię.Wczoraj cały dzień wisiał na piersi,a w nocy musiałam go oszukać wodą przegotowaną bo osuszył mnie do zera:o Nie spał od 20. do 2 w nocy...Później się często budził,dobrze zasnął dopiero o 6.bo obudził się przed 10.My z mężem pół przytomni...Niech się skończą te upały:(

Zuza to ja to samo. Zawsze spodnie do kolan dresikowe i bluzka .... eh A tak kocham plaże i wodę....

Ja bardzo lubiłam basen ale wraz z waga gdy przekroczyła 85kg przestałam chodzić....
Chciałabym jeszcze kiedyś schudnąć.... ah

U mnie zaczyna się chmurzyc. Chyba przyjdzie burza. Powietrze okropne, nie ma czym oddychać
Zjadłam obiad i zalegam na kanapie jeszcze w koszuli nocnej [emoji23]

Jeśli któraś by chciała zamówić biustonosz z Gai to dziś mają -10% i dostawę 1zl
Ja zakupiłam bo ostatnio chodziłam w takich luźnych bazarkowych, lub bez.... i cycki od razu takie blee się zrobiły....

hchy43r8h8l5x99d.png

Patrze sobie na wątek Brzuszki lipcówek i nie mogę uwierzyć, jak niektóre dziewczyny szybko wracają do płaskiego brzucha, wow. Jak to w ogóle możliwe?

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Ja nie będę musiała wracać, bo nigdy nie miałam :D

Jesteśmy z kuzynką w Dębkach, naprawdę jest duży przekrój ludzi. Ja tam wkładam strój jednoczęściowy i pareo i mam w nosie.

A poza tym oglądam się za kobietami w ciąży i zaglądam ludziom do wózków :D

Colorado, a miałam spytać. Ginekolog, który Cię teraz wspomaga jest ok i nie rzuca się o wagę?

reklama
Ja tez, Ka :D Ja się w ogóle figurą po ciąży nie przejmuje, ale szokuje mnie, że ich ciała wracają ekspresowo do normalności, bo zawsze wszyscy trąbią, że ciąża tak ciało zmienia, odbiera figurę na zawsze, bla bla bla... A tu widać nie wszystkim :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry