reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

U nas też skwar.. Nawet się na dwór człowiekowi nie chce nosa wystawiać. Wentylatory włączone i buczą od rana do nocy.
Byłam wczoraj u lekarza, pochwalę się wam moją kropeczką :)
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/8/1/8977693_31.07.201774.jpg

Niestety cierpię od wczoraj niesamowicie, głowa mi pęka. Ciśnienie w okolicach 100/60.

Dominiś piękny :) i jakiego ma opiekuńczego brata :)

Mimi myślę, że dzidzia teraz nie ma wybory i musi być dziewczynką :D Piękne ciuszki :)

reklama
Witam Dziewczyny:*
Ehh,to prawda,upał niesamowity:o
Szafirek cudna kropeczka:* Przykro mi że głowa Cię boli,ja też cierpiałam na migreny:/ Dziękuję:*
Mimi nie powinnaś wychodzić w taką gorączkę:( Żebyś gdzieś nie zasłabła Kochana:*
Kasiu Ty karmisz piersią?Wiesz može czy można jeść mango?Jak tam Twój Filipek?Byliście już na usg bioderek?
U nas dziś były pielęgniarki środowiskowe,aż dwie bo potem jechały robić komuś zabieg.Wczoraj Misiowi odpadł kikut pępowiny:) Dzisiaj panie go zważyły i od wyjścia ze szpitala przybrał 150g więc nieźle sobie radzimy z kp:) Mi zdjęły szwy.Były zdziwione że w ogóle dawałam radę chodzić tak mocno miałam zaciągnięte szwy...Jutro z rańca na pierwszy spacerek:):):)

Paulina przykro mi że musisz nadal się męczyć w szpitalu nie wiedząc kiedy się zacznie:( Drobniutka Kalinka ale ważne że zdrowa:* Nadgoni po urodzeniu:)

U nas też skwar.. Nawet się na dwór człowiekowi nie chce nosa wystawiać. Wentylatory włączone i buczą od rana do nocy.
Byłam wczoraj u lekarza, pochwalę się wam moją kropeczką :)
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/8/1/8977693_31.07.201774.jpg

Niestety cierpię od wczoraj niesamowicie, głowa mi pęka. Ciśnienie w okolicach 100/60.

Dominiś piękny :) i jakiego ma opiekuńczego brata :)

Mimi myślę, że dzidzia teraz nie ma wybory i musi być dziewczynką :D Piękne ciuszki :)
Super okruszek [emoji4]
jeszcze niedawno ja byłam Na takim etapie A już moja dzidzia ponad pół kilo ma :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Szafirek cudna kropeczka:* Przykro mi że głowa Cię boli,ja też cierpiałam na migreny:/ Dziękuję:*
Mimi nie powinnaś wychodzić w taką gorączkę:( Żebyś gdzieś nie zasłabła Kochana:*
Kasiu Ty karmisz piersią?Wiesz može czy można jeść mango?Jak tam Twój Filipek?Byliście już na usg bioderek?
U nas dziś były pielęgniarki środowiskowe,aż dwie bo potem jechały robić komuś zabieg.Wczoraj Misiowi odpadł kikut pępowiny:) Dzisiaj panie go zważyły i od wyjścia ze szpitala przybrał 150g więc nieźle sobie radzimy z kp:) Mi zdjęły szwy.Były zdziwione że w ogóle dawałam radę chodzić tak mocno miałam zaciągnięte szwy...Jutro z rańca na pierwszy spacerek:):):)
Nie miałam wyjścia. Do dentysty mój tylko ze mną. Mówiłam żeby z tatą pojechał ale nie chciał.... Ale to już za mną ;)
Przydałoby się jeszcze zrobić zakupy ale jak już to po 20.... jak będzie chłodniej....
Zuza super sobie radzicie z karmieniem. Oby tak dalej. Ile chcesz karmić?

hchy43r8h8l5x99d.png

Czym pielegnowalas pepowine?

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi chciałabym te pół roku chociaż,jak mi się nie sprzykrzy to może dłużej;) Niczym,tylko wietrzyliśmy po ok.30min dziennie leżał z odkrytym brzuszkiem i ładnie się wysuszyło.Dziś o 16:25 skończy tydzień:o

Mimi chciałabym te pół roku chociaż,jak mi się nie sprzykrzy to może dłużej;) Niczym,tylko wietrzyliśmy po ok.30min dziennie leżał z odkrytym brzuszkiem i ładnie się wysuszyło.Dziś o 16:25 skończy tydzień:o
Nieźle.... ja pamiętam że koło miesiąca się meczylismy. Dopiero spirytus pomógł.

hchy43r8h8l5x99d.png

Zuza my jedziemy na mm, piersią karmilam tylko 2 tygodnie i byłam na lekkostrawnej diecie. Z tego co pamiętam to położna mówiła że z owoców mogę jabłka i banany.
Szybko Wam kikut odpadł. My się meczylismy dwa tygodnie.
U Filipa jest albo skok rozwojowy albo grymasi z powodu upałów. No i nie wiem czy upały mają na to jakiś wpływ ale zaczął mi więcej ulewać.

reklama
Wydaje mi się że u Kuby też dłużej to trwało.Wtedy używało się gencjany.
Biedactwo się męczy w tą gorączkę:( Niewiele wiem na temat ulewania więc nie pomogę.Też jestem na diecie lekkostrawnej,ale mam zamrożone banany i mąż kupił piękne mango i chcę zrobić sorbet...

Do góry