reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

U nas też skwar.. Nawet się na dwór człowiekowi nie chce nosa wystawiać. Wentylatory włączone i buczą od rana do nocy.
Byłam wczoraj u lekarza, pochwalę się wam moją kropeczką :)
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/8/1/8977693_31.07.201774.jpg

Niestety cierpię od wczoraj niesamowicie, głowa mi pęka. Ciśnienie w okolicach 100/60.

Dominiś piękny :) i jakiego ma opiekuńczego brata :)

Mimi myślę, że dzidzia teraz nie ma wybory i musi być dziewczynką :D Piękne ciuszki :)

reklama
Witam Dziewczyny:*
Ehh,to prawda,upał niesamowity:o
Szafirek cudna kropeczka:* Przykro mi że głowa Cię boli,ja też cierpiałam na migreny:/ Dziękuję:*
Mimi nie powinnaś wychodzić w taką gorączkę:( Żebyś gdzieś nie zasłabła Kochana:*
Kasiu Ty karmisz piersią?Wiesz može czy można jeść mango?Jak tam Twój Filipek?Byliście już na usg bioderek?
U nas dziś były pielęgniarki środowiskowe,aż dwie bo potem jechały robić komuś zabieg.Wczoraj Misiowi odpadł kikut pępowiny:) Dzisiaj panie go zważyły i od wyjścia ze szpitala przybrał 150g więc nieźle sobie radzimy z kp:) Mi zdjęły szwy.Były zdziwione że w ogóle dawałam radę chodzić tak mocno miałam zaciągnięte szwy...Jutro z rańca na pierwszy spacerek:):):)

Paulina przykro mi że musisz nadal się męczyć w szpitalu nie wiedząc kiedy się zacznie:( Drobniutka Kalinka ale ważne że zdrowa:* Nadgoni po urodzeniu:)

U nas też skwar.. Nawet się na dwór człowiekowi nie chce nosa wystawiać. Wentylatory włączone i buczą od rana do nocy.
Byłam wczoraj u lekarza, pochwalę się wam moją kropeczką :)
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/8/1/8977693_31.07.201774.jpg

Niestety cierpię od wczoraj niesamowicie, głowa mi pęka. Ciśnienie w okolicach 100/60.

Dominiś piękny :) i jakiego ma opiekuńczego brata :)

Mimi myślę, że dzidzia teraz nie ma wybory i musi być dziewczynką :D Piękne ciuszki :)
Super okruszek [emoji4]
jeszcze niedawno ja byłam Na takim etapie A już moja dzidzia ponad pół kilo ma :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Szafirek cudna kropeczka:* Przykro mi że głowa Cię boli,ja też cierpiałam na migreny:/ Dziękuję:*
Mimi nie powinnaś wychodzić w taką gorączkę:( Żebyś gdzieś nie zasłabła Kochana:*
Kasiu Ty karmisz piersią?Wiesz može czy można jeść mango?Jak tam Twój Filipek?Byliście już na usg bioderek?
U nas dziś były pielęgniarki środowiskowe,aż dwie bo potem jechały robić komuś zabieg.Wczoraj Misiowi odpadł kikut pępowiny:) Dzisiaj panie go zważyły i od wyjścia ze szpitala przybrał 150g więc nieźle sobie radzimy z kp:) Mi zdjęły szwy.Były zdziwione że w ogóle dawałam radę chodzić tak mocno miałam zaciągnięte szwy...Jutro z rańca na pierwszy spacerek:):):)
Nie miałam wyjścia. Do dentysty mój tylko ze mną. Mówiłam żeby z tatą pojechał ale nie chciał.... Ale to już za mną ;)
Przydałoby się jeszcze zrobić zakupy ale jak już to po 20.... jak będzie chłodniej....
Zuza super sobie radzicie z karmieniem. Oby tak dalej. Ile chcesz karmić?

hchy43r8h8l5x99d.png

Czym pielegnowalas pepowine?

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi chciałabym te pół roku chociaż,jak mi się nie sprzykrzy to może dłużej;) Niczym,tylko wietrzyliśmy po ok.30min dziennie leżał z odkrytym brzuszkiem i ładnie się wysuszyło.Dziś o 16:25 skończy tydzień:o

Mimi chciałabym te pół roku chociaż,jak mi się nie sprzykrzy to może dłużej;) Niczym,tylko wietrzyliśmy po ok.30min dziennie leżał z odkrytym brzuszkiem i ładnie się wysuszyło.Dziś o 16:25 skończy tydzień:o
Nieźle.... ja pamiętam że koło miesiąca się meczylismy. Dopiero spirytus pomógł.

hchy43r8h8l5x99d.png

Zuza my jedziemy na mm, piersią karmilam tylko 2 tygodnie i byłam na lekkostrawnej diecie. Z tego co pamiętam to położna mówiła że z owoców mogę jabłka i banany.
Szybko Wam kikut odpadł. My się meczylismy dwa tygodnie.
U Filipa jest albo skok rozwojowy albo grymasi z powodu upałów. No i nie wiem czy upały mają na to jakiś wpływ ale zaczął mi więcej ulewać.

reklama
Wydaje mi się że u Kuby też dłużej to trwało.Wtedy używało się gencjany.
Biedactwo się męczy w tą gorączkę:( Niewiele wiem na temat ulewania więc nie pomogę.Też jestem na diecie lekkostrawnej,ale mam zamrożone banany i mąż kupił piękne mango i chcę zrobić sorbet...

Do góry