reklama
parampampam
Fanka BB :)
Oj jak dobrze, że Inka urodziła, już się tak dziewczyna dolowala inka, gratulacje, czekamy na relację! :*
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
parampampam
Inka, a nacinali Cię? Dlaczego właściwie tak popękałaś? Nie martw się, zagoi się, daj sobie czas, odpoczywaj, regeneruj się. Wszystko będzie dobrze
Najważniejsze, że masz to już za sobą, że synek jest przy Tobie.
Najważniejsze, że masz to już za sobą, że synek jest przy Tobie.
1
169849
Gość
Inka moje gratulacje! Witamy malego Igora na swiecie [emoji258][emoji324][emoji323]
Dzielna z Ciebie babeczka, mialas do przepchniecia prawie 4kg, szacun! Zdrowka zycze i napisz wiecej jak juz dojdziesz do siebie.
Co do diety przy kp, bede jadla wszystko i po prostu obserwowala. Jesli cos zaszkodzi to sie z diety wyeliminuje. Podobno z nabialem nie mozna przesadzac.
Z usg wyszlo, ze jakies sa slabe przeplywy. Mysle, ze pod koniec tego tygodnia lub na poczatku kolejnego urodze.
Dzielna z Ciebie babeczka, mialas do przepchniecia prawie 4kg, szacun! Zdrowka zycze i napisz wiecej jak juz dojdziesz do siebie.
Co do diety przy kp, bede jadla wszystko i po prostu obserwowala. Jesli cos zaszkodzi to sie z diety wyeliminuje. Podobno z nabialem nie mozna przesadzac.
Z usg wyszlo, ze jakies sa slabe przeplywy. Mysle, ze pod koniec tego tygodnia lub na poczatku kolejnego urodze.
parampampam
Paulina, teraz już nasza kolej, nie ma co. U mnie się kompletnie nic nie szykuje, ale w sobotę do szpitala, to może mi coś pchną...
Mimi2330
Kochana gratulacje.[emoji5]1 sierpnia o godz 20.00 urodził się Igorek.
3,950 kg 60 cm
Bardzo popekalam. Ciekawe czy wyjdę z tego... Poród to nic... najgorsze szycie przez 1,5 godziny...
Jestem słaba...
Syn jest śliczny
Duży chłopak to nie dziwne że popekalas ale lada chwila wszystko się zrosnie
reklama
Podziel się: