reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

A my właśnie na placu zabaw A potem na lody :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Podziwiam Was dziewczyny... Ja ja bym ciągle spala. Wczoraj nic nie zrobiłam a położyłam się na chwilę o 18 i obudziłam się o 21... miałam takie plany ze tyle rzeczy zrobię jak będę na l4.. A na razie zrobiłam zero... teraz sie trochę denerwuje bo od wczoraj mała jakaś mniej ruchliwa się zrobiła... Ale może to przez to że ja cały czas bym spala...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Jk ja tak miałam cały pierwszy trymestr i połowę drugiego, do niczego się nie nadawałam :) A dzidzie obserwuj, u mnie bywało tak, że dwa dni była super aktywna, a potem dzień ciszy i spokoju. Jakby się regenerowala. Może u Ciebie też tak jest.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Jk89 ja podobnie jak parampampam przespalam 1 trymestr.... teraz póki co jest lepiej. Zobaczymy jaki będzie 3 trym.

Ja dziś zaczęłam 25tc....
Brzuchal urósł.... W sumie z dnia na dzień. Czuję się mega ciężko. Kilka godzin na placu zabaw i padam....

hchy43r8h8l5x99d.png

Po placu zabaw zaliczyliśmy McDonald. ... ja wypilam szejka truskawkowego A w domu zjadłam dużą niezdrowa kolację.... masakra.... jak ja się czułam w nocy.... myslalam ze mi brzuch rezerwie :/ nigdy więcej :/ oczywiście waga skoczyla....

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja to z maka uwielbiam lody <3 Tam na prawde masz pewnosc, ze sa swieze a w takich budkach ulicznych cholercia wie jak oni je robia.

Zuza, widzialam ze masz szumisia. W wolnej chwili powiedz prosze jak Ci sie sprawdza- czy warto :) Chyba, ze inna z Was rowniez ma jakies doswiadczenia z szumisiem i zechcialaby sie podzielic opinia bylabym bardzo wdzieczna.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

A właśnie miałam wziąść loda to mnie podkusilo na szejka.... nie chce myśleć ile w tym kalorii i cukru.... uh :D

hchy43r8h8l5x99d.png

Inka, daj znać co u Ciebie! Milczysz, może dzidzia już jest?

W ogóle na forum taka cisza, na lipcowkach już same mamuśki piszą, chyba wszystkie już rozpakowane.

A ja za tydzień rodzę! [emoji32]

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

I u nas ucichlo. Ale chyba każdy korzysta z pogody.

Parampampam to już tak blisko :)
A jak Wasza dzidzia będzie miała na imię?

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry