reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Znalazlam takie cos

W przypadku umowy na czas określony i ciąży oraz w przypadku umowy na czas nieokreślony, pracodawca nie może wypowiedzieć ani rozwiązać umowy o pracę w okresie ciąży, a także podczas urlopu macierzyńskiego pracownicy, chyba że zachodzą przyczyny uzasadniające rozwiązanie umowy bez wypowiedzenia z jej winy i reprezentująca pracownicę zakładowa organizacja związkowa wyraziła zgodę na rozwiązanie umowy. Rozwiązanie przez pracodawcę umowy o pracę za wypowiedzeniem w okresie ciąży lub urlopu macierzyńskiego może nastąpić tylko w razie ogłoszenia upadłości lub likwidacji pracodawcy.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mimi a jak gatunkowo wypadają te bodziaki?Bo ja bym specjalnie po nie jechała...Są bardzo ładne.A synek ma dobry gust:) Fajnie że nadal lubi pozytywki;) Mój do niedawna spał z lampką ale misia nadal tuli całą noc:) To jest takie urocze,a później zaczyna się bunt;)

Materiał fajny. Milutki. Jest napisane ze 100% bawełna.
Mam nadzieję ze w sobotę na wizycie określi już tak na pewno płeć i będą jeszcze te body bo bym wzięła jeszcze ze 4szt.

hchy43r8h8l5x99d.png

Dzięki za odpowiedź:) Oby dzidziuś się ujawnił:* Mąż poszedł do pracy,więc chyba utnę sibie drzemkę;)

Jk89 praca nie jest najważniejsza. Przemęczenie na pewno nie jest dobre dla dziecka. Bo jak mama szczęśliwa i wypoczeta to i dziecko. Ja poszłam od 5 tygodnia na l4 i nie żałuję. Wypoczelam za wszystkie czasy i pewnie już nie będę miała takiej okazji...
pracowałam bardzo dużo do 14 godzin dziennie i 7 dni w tygodniu. Pracoholizm jak nic...

Mimi piękne te body no ale ja już do porodu nie jadę do miasta. Kupiłam wcześniej w pepco i też były po 5 zl z krabami. Jakość ujdzie ale przyznam się za na lumpach za 5 zl znalazłam piękne ciuszki i jakościowo super bo firmowe i to nowe.

Dzień dobry :)
Zuza wszystkiego co najlepsze ,spełnienia marzeń i co w tej chwili najważniejsze szybkiego i bezbolesnego porodu :*
My od czwartku mieliśmy gości dziś jadą i będzie cisza w domu uff.
Michaś całe noce płacze kolki męczą go ja chodzę nieprzytomna ,bo nie potrafię w dzień spać .Oby jakoś dotrwać do weekendu ,bo mąż przyjedzie .
Co do ubranek z Pepco jaka cena taka jakość po praniu już takie fajnie nie są ,bo nie mieliśmy na 68 z długim rękawem i kupiłam kilka . Rozciągają się bardzo ale Misiek szybko rośnie ,bo 62 to już takie na styk to pewnie w tych z Pepco długo nie pochodzi.
Ale te wasze ciążę szybko lecą kurcze gdzieś mnie tęsknota za brzuszkiem naszła ;)
Buziaki dla Was :*
dqprh37147u4tr1q.png

reklama
Do góry