reklama
o.paulina to widzę, że Twój mąż pomysłowy jak mój :O Mój też stwierdził, że będzie pomagał w remoncie teściom tydzień przed terminem porodu :/ To w sumie genialny pomysł teściowej, ale on nie widzi w tym nic dziwnego (!).
Mimi nie martw się, męża możesz "zamęczyć" ale jak dzidzia nie chce wyjść to nie wyjdzie Porodu współżycie na pewno nie wywoła, jedynie o kilka dni na końcówce może pomóc
Mimi nie martw się, męża możesz "zamęczyć" ale jak dzidzia nie chce wyjść to nie wyjdzie Porodu współżycie na pewno nie wywoła, jedynie o kilka dni na końcówce może pomóc
Hejka [emoji4]
Mimi u nas seks jest 1 na miesiąc - przy dobrych wiatrach...
Jakoś nawet ochoty nie mam.
Co do stroju ja mam taki , raczej mialam przed ciąża w tamtym roku hehe... Tez maskuje bzuszek [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 28t2d [emoji594]
Mimi u nas seks jest 1 na miesiąc - przy dobrych wiatrach...
Jakoś nawet ochoty nie mam.
Co do stroju ja mam taki , raczej mialam przed ciąża w tamtym roku hehe... Tez maskuje bzuszek [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 28t2d [emoji594]
1
169849
Gość
Joanna, a szkoda nawet gadac.. wszyscy wiedzieli ze zalezy mi na oatatnim wyjezdzie w tym roku, by naladowac baterię i tak mnie olali. Jest mi zwyczajnie przykro.
U Ciebie tez slabo to wygląda, przeciez akcja porodowa moze zaczac sie wczesniej. Czasem nie rozumiem ludzi, mysla tylko o sobie i nie maja wyczucia..
U Ciebie tez slabo to wygląda, przeciez akcja porodowa moze zaczac sie wczesniej. Czasem nie rozumiem ludzi, mysla tylko o sobie i nie maja wyczucia..
Fajny kostium xBUMX
Jk zapisuj jakie masz cukry i idź z karteczką, badania najwyzej doniesiesz.
Mimi to klaps w dupę za siedzenie na kocu
Ja jak ważyłam 70 kg to tak siedziałam w cieniu, a jak przekroczyłam setkę to śmigam w kostiumie. Ale raczej nie na lokalnych kapieliskach gdzie jest duzo znajomych. My czesto jeździmy na Węgry na baseny, tam jest dużo Niemek, przy których się czuję jak laska Polecam jak któraś nie ma daleko. Super miejsce, nawet z niemowlakiem, woda w basenach cieplutka,dla starszaków fajowe zjeżdżalnie. W tym roku też chyba pojedziemy z małą.
Jk zapisuj jakie masz cukry i idź z karteczką, badania najwyzej doniesiesz.
Mimi to klaps w dupę za siedzenie na kocu
Ja jak ważyłam 70 kg to tak siedziałam w cieniu, a jak przekroczyłam setkę to śmigam w kostiumie. Ale raczej nie na lokalnych kapieliskach gdzie jest duzo znajomych. My czesto jeździmy na Węgry na baseny, tam jest dużo Niemek, przy których się czuję jak laska Polecam jak któraś nie ma daleko. Super miejsce, nawet z niemowlakiem, woda w basenach cieplutka,dla starszaków fajowe zjeżdżalnie. W tym roku też chyba pojedziemy z małą.
Ka.2606
Fanka BB :)
xBUMx, super masz ten strój!
Mimi, olej innych i korzystaj z pogody kiedy można
jk, chyba musisz poszukać jakiegoś laboratorium czynnego w soboty, bo warto zrobić te badania...
Dziewczyny w ciąży, czy Wy liczycie kalorie? Jeśli tak to ile jecie?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
jk, chyba musisz poszukać jakiegoś laboratorium czynnego w soboty, bo warto zrobić te badania...
Mimi2330
Fanka BB :)
Ja liczyłam wcześniej i jadłam około 1900. Ale już mi się nie chce wszystkiego zapisywać [emoji14]xBUMx, super masz ten strój!
reklama
1
169849
Gość
Ja nie licze.
Podziel się: