reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

A jakie musisz zrobić?

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Z krwi i mocz Ale mam ta karteczkę w domu i nie mam jak sprawdzić

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

o.paulina to widzę, że Twój mąż pomysłowy jak mój :O Mój też stwierdził, że będzie pomagał w remoncie teściom tydzień przed terminem porodu :/ To w sumie genialny pomysł teściowej, ale on nie widzi w tym nic dziwnego (!).

Mimi nie martw się, męża możesz "zamęczyć" :D ale jak dzidzia nie chce wyjść to nie wyjdzie :D Porodu współżycie na pewno nie wywoła, jedynie o kilka dni na końcówce może pomóc :)

Hejka [emoji4]

Mimi u nas seks jest 1 na miesiąc - przy dobrych wiatrach...
Jakoś nawet ochoty nie mam.

Co do stroju ja mam taki , raczej mialam przed ciąża w tamtym roku hehe... Tez maskuje bzuszek [emoji4]

1499933161-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 28t2d [emoji594]

Joanna, a szkoda nawet gadac.. wszyscy wiedzieli ze zalezy mi na oatatnim wyjezdzie w tym roku, by naladowac baterię i tak mnie olali. Jest mi zwyczajnie przykro.
U Ciebie tez slabo to wygląda, przeciez akcja porodowa moze zaczac sie wczesniej. Czasem nie rozumiem ludzi, mysla tylko o sobie i nie maja wyczucia..

Fajny kostium xBUMX:)
Jk zapisuj jakie masz cukry i idź z karteczką, badania najwyzej doniesiesz.
Mimi to klaps w dupę za siedzenie na kocu:D
Ja jak ważyłam 70 kg to tak siedziałam w cieniu, a jak przekroczyłam setkę to śmigam w kostiumie. Ale raczej nie na lokalnych kapieliskach gdzie jest duzo znajomych. My czesto jeździmy na Węgry na baseny, tam jest dużo Niemek, przy których się czuję jak laska:D Polecam jak któraś nie ma daleko. Super miejsce, nawet z niemowlakiem, woda w basenach cieplutka,dla starszaków fajowe zjeżdżalnie. W tym roku też chyba pojedziemy z małą.

xBUMx, super masz ten strój!
Mimi, olej innych i korzystaj z pogody kiedy można :)
jk, chyba musisz poszukać jakiegoś laboratorium czynnego w soboty, bo warto zrobić te badania...

Dziewczyny w ciąży, czy Wy liczycie kalorie? Jeśli tak to ile jecie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przy niemkach może i bym założyła ale tu u nas .... na tym wyjeździe nad woda były same laski ... nie widziałam nawet jednej z nadwagą :/

hchy43r8h8l5x99d.png

xBUMx, super masz ten strój!
Mimi, olej innych i korzystaj z pogody kiedy można :)
jk, chyba musisz poszukać jakiegoś laboratorium czynnego w soboty, bo warto zrobić te badania...

Dziewczyny w ciąży, czy Wy liczycie kalorie? Jeśli tak to ile jecie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja liczyłam wcześniej i jadłam około 1900. Ale już mi się nie chce wszystkiego zapisywać [emoji14]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry