reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

No tak Mimi, bo u nas mało się rozbiera dziewczyn z nadwagą.
kalorii to chyba mniej więcej tak jak Mimi mi wychodziło, liczyłam, ale tak plus, minus.

reklama
Hejo Moje Kochane:*
Ale się rozpisałyście:* Wchodzę na forum a tu kilka stron do nadrobienia:) Super,że się tu taki ruch zrobił.
Temat strojów kąpielowych...Hihi,ja podobnie jak Mimi na plaży spodnie + bluzka...Stroju nie miałam na sobie od 10.lat...:/ Także ten...
Paulina widzę nowy awatar:) Przykro mi,że wyjazd nie wypalił wiem jak ci zależało:(
Ja mam dziś lekarza po południu.

Oj tak... wątek mam odzyl; )
Zuza powodzenia na wizycie [emoji110][emoji110][emoji110]

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi:*
Dam znać:) Mam nadzieję,że nie ma rozwarcia i szyjka nie jest zgładzona!Jeszcze kilka dni niech nasz pieszczoszek posiedzi u mamy w brzuchu;) W ogóle jak tam wasze maleństwa w brzucholkach?Często mają czkawkę?Mój to 2-3 razy dziennie:o
Mimi ale piękny cukier,dopiero zauważyłam:* Brawo Ty:*

Zuza87 mój Filip to bardzo często miał czkawkę, najczęściej wieczorami i po urodzeniu też się często pojawiała, teraz już coraz rzadziej.

Na początku myliłam czkawkę z ruchami dziecka;)

Powodzenia na wizycie, trzymam kciuki:)

Ja chyba nie potrafię rozróżnić ;)
U mnie maleństwo jakos mniej ruchliwe. Zdaje się ze przesunelo się gdzieś w głąb ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Zuza trzymamy kciuki za wizytę :*
Mimi super cukier oby taki do końca sie utrzymywał :)
Co do czkawki Michaś miał kilka razy dziennie i do dziś tak jest 3-4 to minimum .
dqprh371ph8hajdz.png

Do góry