reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

No tak Mimi, bo u nas mało się rozbiera dziewczyn z nadwagą.
kalorii to chyba mniej więcej tak jak Mimi mi wychodziło, liczyłam, ale tak plus, minus.

reklama
Hejo Moje Kochane:*
Ale się rozpisałyście:* Wchodzę na forum a tu kilka stron do nadrobienia:) Super,że się tu taki ruch zrobił.
Temat strojów kąpielowych...Hihi,ja podobnie jak Mimi na plaży spodnie + bluzka...Stroju nie miałam na sobie od 10.lat...:/ Także ten...
Paulina widzę nowy awatar:) Przykro mi,że wyjazd nie wypalił wiem jak ci zależało:(
Ja mam dziś lekarza po południu.

Oj tak... wątek mam odzyl; )
Zuza powodzenia na wizycie [emoji110][emoji110][emoji110]

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi:*
Dam znać:) Mam nadzieję,że nie ma rozwarcia i szyjka nie jest zgładzona!Jeszcze kilka dni niech nasz pieszczoszek posiedzi u mamy w brzuchu;) W ogóle jak tam wasze maleństwa w brzucholkach?Często mają czkawkę?Mój to 2-3 razy dziennie:o
Mimi ale piękny cukier,dopiero zauważyłam:* Brawo Ty:*

Zuza87 mój Filip to bardzo często miał czkawkę, najczęściej wieczorami i po urodzeniu też się często pojawiała, teraz już coraz rzadziej.

Na początku myliłam czkawkę z ruchami dziecka;)

Powodzenia na wizycie, trzymam kciuki:)

Ja chyba nie potrafię rozróżnić ;)
U mnie maleństwo jakos mniej ruchliwe. Zdaje się ze przesunelo się gdzieś w głąb ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Zuza trzymamy kciuki za wizytę :*
Mimi super cukier oby taki do końca sie utrzymywał :)
Co do czkawki Michaś miał kilka razy dziennie i do dziś tak jest 3-4 to minimum .
dqprh371ph8hajdz.png

Do góry