reklama
Zuza87
Fanka BB :)
Hejo Moje Kochane:*
Ale się rozpisałyście:* Wchodzę na forum a tu kilka stron do nadrobienia Super,że się tu taki ruch zrobił.
Temat strojów kąpielowych...Hihi,ja podobnie jak Mimi na plaży spodnie + bluzka...Stroju nie miałam na sobie od 10.lat...:/ Także ten...
Paulina widzę nowy awatar Przykro mi,że wyjazd nie wypalił wiem jak ci zależało
Ja mam dziś lekarza po południu.
Ale się rozpisałyście:* Wchodzę na forum a tu kilka stron do nadrobienia Super,że się tu taki ruch zrobił.
Temat strojów kąpielowych...Hihi,ja podobnie jak Mimi na plaży spodnie + bluzka...Stroju nie miałam na sobie od 10.lat...:/ Także ten...
Paulina widzę nowy awatar Przykro mi,że wyjazd nie wypalił wiem jak ci zależało
Ja mam dziś lekarza po południu.
Zuza87
Mimi:*
Dam znać Mam nadzieję,że nie ma rozwarcia i szyjka nie jest zgładzona!Jeszcze kilka dni niech nasz pieszczoszek posiedzi u mamy w brzuchu W ogóle jak tam wasze maleństwa w brzucholkach?Często mają czkawkę?Mój to 2-3 razy dziennie
Mimi ale piękny cukier,dopiero zauważyłam:* Brawo Ty:*
Dam znać Mam nadzieję,że nie ma rozwarcia i szyjka nie jest zgładzona!Jeszcze kilka dni niech nasz pieszczoszek posiedzi u mamy w brzuchu W ogóle jak tam wasze maleństwa w brzucholkach?Często mają czkawkę?Mój to 2-3 razy dziennie
Mimi ale piękny cukier,dopiero zauważyłam:* Brawo Ty:*
reklama
agunia50002
Zuza trzymamy kciuki za wizytę :*
Mimi super cukier oby taki do końca sie utrzymywał
Co do czkawki Michaś miał kilka razy dziennie i do dziś tak jest 3-4 to minimum .
Mimi super cukier oby taki do końca sie utrzymywał
Co do czkawki Michaś miał kilka razy dziennie i do dziś tak jest 3-4 to minimum .
Podziel się: