reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
jk89 a czy na początku ciąży miałaś mdłości, wymiotowałaś? Jeżeli tak to może wtedy trochę zleciałaś z wagi, a później wyrównałaś do 100 kg

Nie wymiotowalam w ogóle. Ja ważne 100 plus bardzo duży plus.waze 1kg mniej nawet niż na początku ciąży

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

jk89 dzidzia rośnie to najważniejsze , kg sie nie martw ...

Ja mam 10+ w ciąży - 29tydzień i sama bym wolała mieć mniej...
A jeszcze z 10tygodni mnie czeka.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 28t1d [emoji594]

No ale jak z dzidzią jest wszystko w porządku to chyba nie warto się przejmować i nabierać sobie niepotrzebnie do głowy. Tak mi się wydaję;)

Jk89 jeśli z maleństwem jest wszystko ok to czym Ty się martwisz .Ja przez całą ciążę zamiast przytyć schudłam 8 kg i jak to mój ginekolog powiedział ,że mam małego pasożytka ,który korzysta z moich zapasów .
Ciesz się przynajmniej mniej po ciąży będzie do zrzucenia;)
dqprh37147u4tr1q.png

W ogóle paradoks jest taki że poza tym ze wiecej śpię i biorę clexane a teraz dojdzie mierzenie cukru to ja się czuje rewelacyjnie. Normalnie pracuje i jeszcze z miesiąc mam zamiar.

Jk89 jeśli z maleństwem jest wszystko ok to czym Ty się martwisz .Ja przez całą ciążę zamiast przytyć schudłam 8 kg i jak to mój ginekolog powiedział ,że mam małego pasożytka ,który korzysta z moich zapasów .
Ciesz się przynajmniej mniej po ciąży będzie do zrzucenia;)
dqprh37147u4tr1q.png
Ja idę na kontrolę teraz w poniedziałek. Ale lekarka mi też powiedziała że dziecko korzysta z mojego zapasu

reklama
Do góry