reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

No to wtedy wrzuc fotke:D
Tobie jeszcze trochę zostało,a już wszystko gotowe... Szybko sie uwinęlaś. Miałaś rzeczy po córeczce czy zdążyłaś oddać?

reklama
Jk ja też nie tyłam tylko chudłam, i też mi w końcu kazali przytyć i przez ostatnie półtora miesiaca nawet nie wiem kiedy 8 kg. Ale wiadomo, to też wody,dziecko itp. U mnie byl problem bo mała przestała rosnąć i w zwiazku z tym, ze nie tylam to diabetolog myślała, ze się głodze, a wcale tak nie było. Wydaje mi się, ze jak jest wszystko ok to 5-7 kg wystarczy, ale słyszałam o dziewczynach, które nic nie przytyły i też było dobrze.

No to wtedy wrzuc fotke:D
Tobie jeszcze trochę zostało,a już wszystko gotowe... Szybko sie uwinęlaś. Miałaś rzeczy po córeczce czy zdążyłaś oddać?
po mojej małej od razu oddawałam bo miałam tego mnóstwo i przeważnie różowe heh - starając się pozbyłam się wszystkiego by zajść w ciąże i zawsze sobie mówiłam, że jak oddam to będzie chłopiec , więc na jedno wyjdzie :D no i wyszło tak , że chłopiec - choć jakby była dziewczynka też bym musiała wszystko kompletować od nowa bo nie miałam nic... Nawet po małej wanienkę oddałam :D

reklama
Do góry