reklama
Zuza87
Fanka BB :)
Hej
Agunia fajnie,że się odezwałaś Świetnie wyglądasz! Super by bylo gdybyś po urodzeniu Michasia dala znać że wszystko z Wami dobrze:* Wszystkie tutaj będziemy mocno trzymać kciuki ale również się denerwować.
A co do chłodu to nie wiem jak u Was dziewczyny ale u mnie nie ma szans...Już od rana bardzo gorąco:/
Agunia fajnie,że się odezwałaś Świetnie wyglądasz! Super by bylo gdybyś po urodzeniu Michasia dala znać że wszystko z Wami dobrze:* Wszystkie tutaj będziemy mocno trzymać kciuki ale również się denerwować.
A co do chłodu to nie wiem jak u Was dziewczyny ale u mnie nie ma szans...Już od rana bardzo gorąco:/
agunia50002
Dziękuję Wam bardzo :*
Zuza jak tylko będę miała jak to się odezwę.Pewnie dopiero w piątek albo sobotę jak troszkę dojdę do siebie i będę mogła wstać
Mimi zakładam ponczo i moi sąsiedzi nadal nie wiedzą że jestem w ciąży
Zuza u mnie już 25 w cieniu a w domu 24 a w słońcu nawet nie chce wiedzieć ile jest ....
Zuza jak tylko będę miała jak to się odezwę.Pewnie dopiero w piątek albo sobotę jak troszkę dojdę do siebie i będę mogła wstać
Mimi zakładam ponczo i moi sąsiedzi nadal nie wiedzą że jestem w ciąży
Zuza u mnie już 25 w cieniu a w domu 24 a w słońcu nawet nie chce wiedzieć ile jest ....
Mimi2330
Agunia Ty to schudlas z 18kg bo po urodzeniu spada do 10kg; )
U mnie też już gorąco.... masakra....
Ja znów schizuje z ruchami. Czasem wydaje mi sie ze cos poczulam a potem znow nic.... leżę cale poranki i wieczory z ręką na brzuchu i nic ; (
Martwię się ze coś nie tak może być ; ( żałuję że nie zapisałam sobie kiedy poczułam ruchy w 1 ciąży
U mnie też już gorąco.... masakra....
Ja znów schizuje z ruchami. Czasem wydaje mi sie ze cos poczulam a potem znow nic.... leżę cale poranki i wieczory z ręką na brzuchu i nic ; (
Martwię się ze coś nie tak może być ; ( żałuję że nie zapisałam sobie kiedy poczułam ruchy w 1 ciąży
agunia50002
Mimi spokojnie z tymi ruchami masz jeszcze dużo czasu najważniejsze że na USG maleństwo jest ruchliwe .Ja wcześniej poczułam ruchy ale te pierwsze to takie przelewanie takie dziwne coś i długa przerwa .
Jeszcze da Ci tak popalić że czasami będziesz miala dość
Ja od paru dni mam wrażenie że moje dziecko ma ADHD w brzuchu bo tak rozrabia nawet leżeć mi nie pozwala .
Zobaczymy jak z tą moją wagą będzie po porodzie bardzo bym chciała żeby było tak jak napisałaś
Chwila odpoczynku już minęła idę dalej sprzątać łazienkę
Jeszcze da Ci tak popalić że czasami będziesz miala dość
Ja od paru dni mam wrażenie że moje dziecko ma ADHD w brzuchu bo tak rozrabia nawet leżeć mi nie pozwala .
Zobaczymy jak z tą moją wagą będzie po porodzie bardzo bym chciała żeby było tak jak napisałaś
Chwila odpoczynku już minęła idę dalej sprzątać łazienkę
Mimi2330
Strasznie się denerwuje. Powiem Wam że ta moja to ma taki stary ten sprzęt ze tam ledwo coś widać... wiadomo ze to też przez sadelko.... Ale czekam z niecierpliwością na polowkowe bo ten lekarz ma znacznie lepszy sprzęt. A u mojej nawet serduszka nie posłucham.... :/
Cześć DziewczynyStrasznie się denerwuje. Powiem Wam że ta moja to ma taki stary ten sprzęt ze tam ledwo coś widać... wiadomo ze to też przez sadelko.... Ale czekam z niecierpliwością na polowkowe bo ten lekarz ma znacznie lepszy sprzęt. A u mojej nawet serduszka nie posłucham.... :/
Mimi ja też wariowalam z ruchami, że nic nie czuje. Poczułam cos 1.5 tyg temu czyli w 22 tygodniu, wczoraj jak byłam na wizycie lekarka powiedziała że gdybym teraz nie czuła to nie byłoby nic dziwnego.
A co do wagi ja mam -1kg w porównaniu do początku ciazy i strasznie sie ciesze bo mamuska mi powiedziała że przytulam chyba z 10kg...
Miłego dnia
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
1
169849
Gość
Kurde a ja mam od dwoch dni cos z cisnieniem i cukrem.. teraz 137/94 tetno 116.. jutro wizyta u gina, nie zdziwilabym sie gdyby mnie chciala polozyc w szpitalu.
reklama
Podziel się: