reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Różnie to bywa z dziećmi,jedne szybciej uczą się korzystać z nocnika inne mają z tym większy problem.Zależy od dziecka...Mój Kuba chociaż ma autyzm jak miał 2 lata 10 miesięcy któregoś dnia po prostu zdjął pampersa i już nigdy nie pozwolił sobie założyć;) Nawet na noc i wypadki się nie zdarzały.Tak samo było ze smoczkiem,wyrzucił i tyle;) Udało nam się:)

reklama
Olenka, piękny wynik miałaś w odchudzaniu! Gratuluję. I zazdroszczę tego morza....

Zuza, narobilas mi super smaka na takie bułeczki :D

A ja dzisiaj aktywne, bo przyjechała rodzina zza granicy i zabraliśmy ich z mężem na obiad, potem na miasto, bardzo było przyjemnie, ale mocno gorąco, trochę się nagrzalam i teraz jest mi mocno gorąco. Wzięłam zimny prysznic i leżę plackiem popijając zimną warke 0%

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Bułeczki wyglądają fajnie. Ale ja już szybko nic nie upiekę ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Parampampam podziwiam,ja dziś nie wychodzilam wcale.W Poznaniu 29stopni:/ Masakra! A ja mam ochotę na Warkę 0%,od kilku dni za mną chodzi.Chyba poproszę męża żeby udał sie do sklepu;)

Narobilyscie mi smaka na to piwko 0% choć smakuje jak lemoniada ale jakos na psychikę działa ta puszka lub butelka jak od zwykłego piwa hehe ;)

Właśnie.... agunia jak tam u Ciebie?
Pewnie odliczasz chwile do cc :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Mój mąż dłużej jest w pracy,pewnie nie zdąży już do sklepu:/ Mimi smacznego;) Ja zwykłego piwa nie lubię tylko smakowe więc dla mnie bomba:)

Cześć dziewczyny :)

Wczoraj nie miałam siły pisać spałam 3 godziny i cały dzień chodziłam nieprzytomna....
Parampampam Olenka piękne rezultaty odchudzania gratulacje :) Mój największy to 26 kg waga długo się utrzymywała ale po kuracji hormonalnej a później sterydy waga szła tylko w górę aż do momentu ciąży :) Dopiero spadły pierwsze kg i mam nadzieję że po ciąży nadal będą spadać ;)

Dziś już od 3nie śpię stres robi swoje.Za chwilę syna zawiozę szybkie zakupy i biorę się za sprzątanie łazienki i kuchni . Później włosy będę farbować i paznokcie doprowadzę do stanu używalności ;)

Jutro raczej nie będę miała czasu pisać ,bo to będzie nerwowy dzień mąż przyjedzie ostatnie sprzątanie sprawdzenie poraz setny torbę szpitalnych ;)

A to jeszcze my w dwupaku :) dwa dni przed cc i -8 kg od początku :)
IMG_20170618_101537.jpg

Milutkiego dnia i dużo chłodu Wam życzę :)

c55fskjojcqm7koh.png

Załączniki

• IMG_20170618_101537.jpg
    IMG_20170618_101537.jpg
    249,4 KB · Wyświetleń: 384
reklama
Do góry