reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja mam taka komode z Ikei ona ma juz z 8 lat wiec musze ja odmalowac i zmieniam uchwyty na takie krysztalowe.

1496839458-aaaaaa.jpeg

Z nowych nabytkow to kupilismy taka szafe.

1496839484-aaaaaa.jpeg

Mamy juz zyrandol, lampke nocna, dywan.. musze kupic jeszcze zaslony, skrzynie na zabawki, ze dwie polki i jakies tam pierdoly.

reklama
Hej Dziewczęta:)
Ja dzisiaj byłam na badaniach a konkretnie toksoplazmoza igg orac przeciwciała w ciąży i zapłaciłam 54zł:o Rozbój w biały dzień!!! Jakoś slabo się czuję,źle spałam i nie mam siły na nic:( Malutki od poniedziałku daje mi do wiwatu!:)Ułożył się poprzecznie i rozpycha się tak że aż boli:/ Ale wolę to niż nerwy że za mało się rusza. Jutro wizyta,ciekawe ile mi przybyło i ile Maleńki waży;)
Paulina super szafa,taka dziewczęca;) Pochwal się koniecznie efektem końcowy pokoiku:*
Mimi,super!Tak trzymaj:*

No właśnie chyba powinnam patrzeć za meblami... A ja rozplanoealam najpierw wózek łóżeczko a później reszta... a jakaś komoda ..

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Jk89 rozglądaj się bo ten czas tak ucieka,że szok! Mam wrażenie
że dopiero co dowiedziałam się że jestem w ciąży a tu już koniec :o

Jk89 rozglądaj się bo ten czas tak ucieka,że szok! Mam wrażenie
że dopiero co dowiedziałam się że jestem w ciąży a tu już koniec :o
Na szczęście moja mama ma szał zakupowy i codziennie coś kupuje:) pierwsze dziecko w rodzinie i i te sprawy

reklama
Na szczęście moja mama ma szał zakupowy i codziennie coś kupuje:) pierwsze dziecko w rodzinie i i te sprawy

Znam to. Z synem miałam raj ;) ona większość kupowała :) zresztą teraz nieraz też kupi kurtkę czy buty. Zabawki same najdroższe ;) na dzień dziecka dostał betoniarke za 200zl :D a teraz już pewnie będzie inaczej...

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry