reklama
olenka201
Fanka BB :)
A tam mini kiedy to było tzn to akurat przed ciąża z Zosia teraz znowu więcej kg. Ale mi nie przeszkadza ja tam się jie przejmuję innymi mi tak dobrze a jak zacznę się odchudzać to tylko dla samej siebie .
U nas dzisiaj brzydka pogoda pada deszcz i musimy siedzieć w domu a moja Zosia nie lubi w domu spać choć teraz już spi chwilę mam nadzieję że jak najdłużej.
ja jeszcze nigdy nie pracowałam do 25 roku życia się uczyłam bo miałam rentę rodzinna po zmarłej mamie a potem ciążę tzn jeszcze w ciąży chodziłam do szkoły i jak misiek był malutki to kończyła jeszcze.
Mąż w pracy a ja nie lubię w domu siedzieć ale w taką pogodę to jie ma co się ruszać gdzieś .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas dzisiaj brzydka pogoda pada deszcz i musimy siedzieć w domu a moja Zosia nie lubi w domu spać choć teraz już spi chwilę mam nadzieję że jak najdłużej.
ja jeszcze nigdy nie pracowałam do 25 roku życia się uczyłam bo miałam rentę rodzinna po zmarłej mamie a potem ciążę tzn jeszcze w ciąży chodziłam do szkoły i jak misiek był malutki to kończyła jeszcze.
Mąż w pracy a ja nie lubię w domu siedzieć ale w taką pogodę to jie ma co się ruszać gdzieś .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
parampampam
Fanka BB :)
Ja dzisiaj zrobiłam generalne porządki w kuchennych szafkach, zostały mi dwa miesiące ciąży, a że czuję się tak sobie, to będę sobie dawkowac to, co mam do zrobienia i może się wyrobię do porodu. Szczególnie, że staram się codziennie pójść na spacer chociaż z 3 km. Przydałoby mi się też pójść do fryzjera, bo mam odrost na kilka cm, a i fryzura już bez kształtu. Czuję się zaniedbana.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
1
169849
Gość
Zuza dzis po sniadaniu cukiet 183 ale przyznam ze zjadlam platki na mleku, czyli mamy konkretnego sprawce.
Bylam dzis na zapisie ktg. Wynik w porzadku, mloda tak sie wiercila ze ciagle byly zaklocenia na linii.
Wczoraj bylismy w szkole rodzenia. Pierwsze wrazenia super! 3 h ale babeczka tak ciekawie mowila ze sie nie odczulo. Pewnie beda tez i gorsze wyklady bo i z fizjoterapeuta, doradca laktacyjnym, anestezjologiem i ginekologami a wiadomo ze nie kazdy jest dobrym mowca. Ale wiedza bezcenna!
Bylam dzis na zapisie ktg. Wynik w porzadku, mloda tak sie wiercila ze ciagle byly zaklocenia na linii.
Wczoraj bylismy w szkole rodzenia. Pierwsze wrazenia super! 3 h ale babeczka tak ciekawie mowila ze sie nie odczulo. Pewnie beda tez i gorsze wyklady bo i z fizjoterapeuta, doradca laktacyjnym, anestezjologiem i ginekologami a wiadomo ze nie kazdy jest dobrym mowca. Ale wiedza bezcenna!
1
169849
Gość
Nie, to byl taki jeden w drodze wyjatku przez te roznice wagowe mojej kruszyny. Mlodsza o 10dni i chciala lekarz sie upewnic czy wszystko ok.
A właśnie jak jest z tymi wymiarami jak w 20tc byłam na usg to powiedziała mi że z wymiarów to 19 tc Ale brzuszek na 21 tc... trochę mnie zmartwilo to Ale czekam na usg u mojej Pani doktor za 1.5tygNie, to byl taki jeden w drodze wyjatku przez te roznice wagowe mojej kruszyny. Mlodsza o 10dni i chciala lekarz sie upewnic czy wszystko ok.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: