reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ja też się stresuje. Chyba każda z nas ;)
Ja od kilku dni też myślę czy wszystko ok no brzuch taki miękki jakiś....

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja chyba nie umiem siebie wyczuć... martwię się o te ruchy. Ale cos tam czuje Ale ale wiem czy to maleństwo.. do tego zastrzyki wybrałam dopiero 20 i już mam dość... spokoju chyba nie zaznam...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chyba nie umiem siebie wyczuć... martwię się o te ruchy. Ale cos tam czuje Ale ale wiem czy to maleństwo.. do tego zastrzyki wybrałam dopiero 20 i już mam dość... spokoju chyba nie zaznam...

Który masz tc?
Ja też się martwię o ruchy. Zapytam w sobotę lekarki. Mam nadzieję ze wszystko jest w porzadku

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja takie porzadne ruchy teraz poczulam w 20 tyg. I to norma. Potem nie czulam ich np. 3 dni i znowu sie pojawily, potem znow kilka dni przerwy i znow poczulam. Teraz juz regularnie codziennie mlody mi tam czka. U nas moga sie pojawic jeszcze pozniej ruchy :) lekarz dopiero w 22 tyg. Sie mnie pytal czy cos juz czuje.

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w 23tyg będę na kontroli. Mam nadzieję nadzieje ze Bedzie oki

Musi być :*
Ja mam w sobotę i już mam stres...

Muszę Wam powiedzieć ze skutecznie udaje mi się unikać słodkości ostatnio :) mam nadzieję W wytrwam jak najdłużej [emoji4][emoji4]

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja nie mogę mieć słodyczy w domu. A odkąd Mieszkam z moim facetem to słodycze zawsze są w domu... I to mnie gubi

Jk89 No moja podobno mniejsza o prawie 2tyg ale rosnie rownomiernie czyli glowka brzuszek i konczyny maja wymiary na ten sam tydzien. U Ciebie tez jest jeszcze w normie ale niech kontroluje bo mnie na poczatku lekarz tez nastraszyla hipotrofia ale na szczescie jej nie ma.

Mimi brawo ty! [emoji122][emoji122]

U mnie malowanie scian i ogolna rozpiździawa w toku. Musimy jakos przed weekendem skonczyc. Nie moge sie doczekac jak juz wszystko bedzie gotowe, komoda i lozeczko odmalowane i bede mogla zaczac dekorowac. :)

Milego dnia!

reklama
Do góry