reklama
Ja chyba nie umiem siebie wyczuć... martwię się o te ruchy. Ale cos tam czuje Ale ale wiem czy to maleństwo.. do tego zastrzyki wybrałam dopiero 20 i już mam dość... spokoju chyba nie zaznam...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Fanka BB :)
Który masz tc?Ja chyba nie umiem siebie wyczuć... martwię się o te ruchy. Ale cos tam czuje Ale ale wiem czy to maleństwo.. do tego zastrzyki wybrałam dopiero 20 i już mam dość... spokoju chyba nie zaznam...
Ja też się martwię o ruchy. Zapytam w sobotę lekarki. Mam nadzieję ze wszystko jest w porzadku
madagos
Fanka BB :)
Ja takie porzadne ruchy teraz poczulam w 20 tyg. I to norma. Potem nie czulam ich np. 3 dni i znowu sie pojawily, potem znow kilka dni przerwy i znow poczulam. Teraz juz regularnie codziennie mlody mi tam czka. U nas moga sie pojawic jeszcze pozniej ruchy lekarz dopiero w 22 tyg. Sie mnie pytal czy cos juz czuje.
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
1
169849
Gość
Jk89 No moja podobno mniejsza o prawie 2tyg ale rosnie rownomiernie czyli glowka brzuszek i konczyny maja wymiary na ten sam tydzien. U Ciebie tez jest jeszcze w normie ale niech kontroluje bo mnie na poczatku lekarz tez nastraszyla hipotrofia ale na szczescie jej nie ma.
Mimi brawo ty! [emoji122][emoji122]
U mnie malowanie scian i ogolna rozpiździawa w toku. Musimy jakos przed weekendem skonczyc. Nie moge sie doczekac jak juz wszystko bedzie gotowe, komoda i lozeczko odmalowane i bede mogla zaczac dekorowac.
Milego dnia!
Mimi brawo ty! [emoji122][emoji122]
U mnie malowanie scian i ogolna rozpiździawa w toku. Musimy jakos przed weekendem skonczyc. Nie moge sie doczekac jak juz wszystko bedzie gotowe, komoda i lozeczko odmalowane i bede mogla zaczac dekorowac.
Milego dnia!
reklama
Podziel się: