reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

My drugiego dziecka nie planujemy a moja siostra niedawno się rozstała z facetem więc u niej się nic pojawi. Więc maleństwo ma monopol i u moich rodziców i dziadków. A druga babcia już kazała pokazać wózek jaki wybralismy żeby mogła kupić.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czemu nie chcecie więcej dzieci?

hchy43r8h8l5x99d.png

Zuza to maly lezy poprzecznie jak moja. Nie boisz sie, ze sie nie przekreci juz do porodu?
U mnie jest ciągle pośladkowe ułożenie i mnie lekarz straszy, ze już sie raczej nie przekręci. Ale w sumie co za różnica, mała urodzi się tak czy inaczej, bo jakoś musi.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Mimi rozumiem,dlatego napisałam,że trzeba się rozglądać. My wszystko kupiliśmy na promocjach;)
Fajnie macie z tymi mamami:) Super babcie:)
Parampampam ale wtedy cesarka,tak?Czy będziesz musiała sama urodzić?

Mimi rozumiem,dlatego napisałam,że trzeba się rozglądać. My wszystko kupiliśmy na promocjach;)
Fajnie macie z tymi mamami:) Super babcie:)
Parampampam ale wtedy cesarka,tak?Czy będziesz musiała sama urodzić?
Nie no, absolutnie cesarka. Lekarz mi już zapowiedział. Wcześniej nastawiałam się na sn, ale potem mi lekarz powiedział z tym przekrecaniem, chwilowo się załamałam, ale teraz po prostu na nic się nie nastawiam, będzie co będzie.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry