reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

A nie chciałabyś iść na zwolnienie?

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mimi czuje się dobrze i lubię swoją pracę. Nie jest jakaś mega ciężka. Nie mam styczności z klientem bezpośrednio tylko kontakt mail tel więc spokojnie. Ja w domu bym nie usiedziala1

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niby też praca siedząca ale to właśnie mnie meczylo. W tej ciąży dużo leżę.
Dziś mam bardzo kiepsko dzień. Bardzo mi słabo i wszystko boli. Plecy, brzuch, pachwiny... :/

hchy43r8h8l5x99d.png

A tam mini kiedy to było tzn to akurat przed ciąża z Zosia teraz znowu więcej kg. Ale mi nie przeszkadza ja tam się jie przejmuję innymi mi tak dobrze a jak zacznę się odchudzać to tylko dla samej siebie .
U nas dzisiaj brzydka pogoda pada deszcz i musimy siedzieć w domu a moja Zosia nie lubi w domu spać choć teraz już spi chwilę mam nadzieję że jak najdłużej.
ja jeszcze nigdy nie pracowałam do 25 roku życia się uczyłam bo miałam rentę rodzinna po zmarłej mamie a potem ciążę tzn jeszcze w ciąży chodziłam do szkoły i jak misiek był malutki to kończyła jeszcze.
Mąż w pracy a ja nie lubię w domu siedzieć ale w taką pogodę to jie ma co się ruszać gdzieś .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj zrobiłam generalne porządki w kuchennych szafkach, zostały mi dwa miesiące ciąży, a że czuję się tak sobie, to będę sobie dawkowac to, co mam do zrobienia i może się wyrobię do porodu. Szczególnie, że staram się codziennie pójść na spacer chociaż z 3 km. Przydałoby mi się też pójść do fryzjera, bo mam odrost na kilka cm, a i fryzura już bez kształtu. Czuję się zaniedbana.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Zuza dzis po sniadaniu cukiet 183 :D ale przyznam ze zjadlam platki na mleku, czyli mamy konkretnego sprawce.

Bylam dzis na zapisie ktg. Wynik w porzadku, mloda tak sie wiercila ze ciagle byly zaklocenia na linii. ;)

Wczoraj bylismy w szkole rodzenia. Pierwsze wrazenia super! 3 h ale babeczka tak ciekawie mowila ze sie nie odczulo. Pewnie beda tez i gorsze wyklady bo i z fizjoterapeuta, doradca laktacyjnym, anestezjologiem i ginekologami a wiadomo ze nie kazdy jest dobrym mowca. ;) Ale wiedza bezcenna!

Nie, to byl taki jeden w drodze wyjatku przez te roznice wagowe mojej kruszyny. Mlodsza o 10dni i chciala lekarz sie upewnic czy wszystko ok.

Nie, to byl taki jeden w drodze wyjatku przez te roznice wagowe mojej kruszyny. Mlodsza o 10dni i chciala lekarz sie upewnic czy wszystko ok.
A właśnie jak jest z tymi wymiarami jak w 20tc byłam na usg to powiedziała mi że z wymiarów to 19 tc Ale brzuszek na 21 tc... trochę mnie zmartwilo to Ale czekam na usg u mojej Pani doktor za 1.5tyg

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry