reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dziewczyny jeszcze tylko miesiąc :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Inka ja też się boję:( Bardzo... Przeraża mnie też myśl,że wszystko się zacznie jak będę sama z synem w domu:/
Rozumiem i łączę się w bólu.Podbrzusze też mi dziś dawało się we znaki:/ Na tyle że nie miałam dziś siły wyjść z domu,ale teraz jak ręką odjął;)

Dziewczyny a jak już jest dzidzia to jak wtedy czas leci.
Ja też całe dwie ciążę brałam zastrzyki przrciwzakrzepowe fraxiparyne.g
Różnie bywało były i mega siniaki i zgrubienia ale większość udawała się bezboleśnie .
Mini ładnie wygladalas i brzuszek faktycznie ciazowo wygląda.
U mnie z usg też był problem ale to przez słaby sprzęt . Lekarza mam super i zawsze zartowalismy sobie nigdy mnie nie obraził co do mojej wagi . Wstawię wam zdjęcia jak wyglądała krótko przed porodem brzucha miałam kawałek he he i kg dużo ale co tam. Ja lubię patrzeć na te zdjęcia.
Po za tym odpieluchowuje syna idzie nam bardzo ciężko ale mam nadzieję że nam szybko się uda .
Od 3 dni boli mnie krzyż i brzuch tak okresowo a miesiączki nie widać jeszcze po porodzie nie miałam miałam nadzieję że przyjdzie i bóle mina .
Co do ruchów to w pierwszej ciąży już w 16 tyg byłam pewna ze czuje dziecko a w drugiej dopiero w 20 tyg ale miałam łożysko na przedniej ścianie i to pewnie dlatego.

1496693987-aaaaaa.jpeg
1496694104-aaaaaa.jpeg

Naturalnie tym zdjęciu w czerwonym płaszczyku waga około 110 kg.
Pozdrawiam[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a jak już jest dzidzia to jak wtedy czas leci.
Ja też całe dwie ciążę brałam zastrzyki przrciwzakrzepowe fraxiparyne.g
Różnie bywało były i mega siniaki i zgrubienia ale większość udawała się bezboleśnie .
Mini ładnie wygladalas i brzuszek faktycznie ciazowo wygląda.
U mnie z usg też był problem ale to przez słaby sprzęt . Lekarza mam super i zawsze zartowalismy sobie nigdy mnie nie obraził co do mojej wagi . Wstawię wam zdjęcia jak wyglądała krótko przed porodem brzucha miałam kawałek he he i kg dużo ale co tam. Ja lubię patrzeć na te zdjęcia.
Po za tym odpieluchowuje syna idzie nam bardzo ciężko ale mam nadzieję że nam szybko się uda .
Od 3 dni boli mnie krzyż i brzuch tak okresowo a miesiączki nie widać jeszcze po porodzie nie miałam miałam nadzieję że przyjdzie i bóle mina .
Co do ruchów to w pierwszej ciąży już w 16 tyg byłam pewna ze czuje dziecko a w drugiej dopiero w 20 tyg ale miałam łożysko na przedniej ścianie i to pewnie dlatego.

1496693987-aaaaaa.jpeg
1496694104-aaaaaa.jpeg

Naturalnie tym zdjęciu w czerwonym płaszczyku waga około 110 kg.
Pozdrawiam[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
W życiu bym nie powiedziała! Śliczne zdjęcie [emoji5]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow Oleńka to Ty laska jesteś!!! Chyba musisz być wysoka. Zero brzucha... pięknie!!!!

Ja już nie śpię. Zaraz idę na śniadanko a potem szykowanie do dentysty z synem :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Nie sądzę, to tylko kobieca psychika, zawsze zaniża samoocenę [emoji14]

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Nawet teraz pupa mi nie urosła. Tylko trochę brzuch.
A mnie czeka ciężki dzień w pracy. Ogólnie jeszcze nie poinformowałam pracodawcy Ale muszę to zrobić niebawem... a mamy tak nieludzka szefowa ze na samą myśl sie boje

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry