reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Dziewczyny jeszcze tylko miesiąc :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Inka ja też się boję:( Bardzo... Przeraża mnie też myśl,że wszystko się zacznie jak będę sama z synem w domu:/
Rozumiem i łączę się w bólu.Podbrzusze też mi dziś dawało się we znaki:/ Na tyle że nie miałam dziś siły wyjść z domu,ale teraz jak ręką odjął;)

Dziewczyny a jak już jest dzidzia to jak wtedy czas leci.
Ja też całe dwie ciążę brałam zastrzyki przrciwzakrzepowe fraxiparyne.g
Różnie bywało były i mega siniaki i zgrubienia ale większość udawała się bezboleśnie .
Mini ładnie wygladalas i brzuszek faktycznie ciazowo wygląda.
U mnie z usg też był problem ale to przez słaby sprzęt . Lekarza mam super i zawsze zartowalismy sobie nigdy mnie nie obraził co do mojej wagi . Wstawię wam zdjęcia jak wyglądała krótko przed porodem brzucha miałam kawałek he he i kg dużo ale co tam. Ja lubię patrzeć na te zdjęcia.
Po za tym odpieluchowuje syna idzie nam bardzo ciężko ale mam nadzieję że nam szybko się uda .
Od 3 dni boli mnie krzyż i brzuch tak okresowo a miesiączki nie widać jeszcze po porodzie nie miałam miałam nadzieję że przyjdzie i bóle mina .
Co do ruchów to w pierwszej ciąży już w 16 tyg byłam pewna ze czuje dziecko a w drugiej dopiero w 20 tyg ale miałam łożysko na przedniej ścianie i to pewnie dlatego.

1496693987-aaaaaa.jpeg
1496694104-aaaaaa.jpeg

Naturalnie tym zdjęciu w czerwonym płaszczyku waga około 110 kg.
Pozdrawiam[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a jak już jest dzidzia to jak wtedy czas leci.
Ja też całe dwie ciążę brałam zastrzyki przrciwzakrzepowe fraxiparyne.g
Różnie bywało były i mega siniaki i zgrubienia ale większość udawała się bezboleśnie .
Mini ładnie wygladalas i brzuszek faktycznie ciazowo wygląda.
U mnie z usg też był problem ale to przez słaby sprzęt . Lekarza mam super i zawsze zartowalismy sobie nigdy mnie nie obraził co do mojej wagi . Wstawię wam zdjęcia jak wyglądała krótko przed porodem brzucha miałam kawałek he he i kg dużo ale co tam. Ja lubię patrzeć na te zdjęcia.
Po za tym odpieluchowuje syna idzie nam bardzo ciężko ale mam nadzieję że nam szybko się uda .
Od 3 dni boli mnie krzyż i brzuch tak okresowo a miesiączki nie widać jeszcze po porodzie nie miałam miałam nadzieję że przyjdzie i bóle mina .
Co do ruchów to w pierwszej ciąży już w 16 tyg byłam pewna ze czuje dziecko a w drugiej dopiero w 20 tyg ale miałam łożysko na przedniej ścianie i to pewnie dlatego.

1496693987-aaaaaa.jpeg
1496694104-aaaaaa.jpeg

Naturalnie tym zdjęciu w czerwonym płaszczyku waga około 110 kg.
Pozdrawiam[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
W życiu bym nie powiedziała! Śliczne zdjęcie [emoji5]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow Oleńka to Ty laska jesteś!!! Chyba musisz być wysoka. Zero brzucha... pięknie!!!!

Ja już nie śpię. Zaraz idę na śniadanko a potem szykowanie do dentysty z synem :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Nie sądzę, to tylko kobieca psychika, zawsze zaniża samoocenę [emoji14]

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Nawet teraz pupa mi nie urosła. Tylko trochę brzuch.
A mnie czeka ciężki dzień w pracy. Ogólnie jeszcze nie poinformowałam pracodawcy Ale muszę to zrobić niebawem... a mamy tak nieludzka szefowa ze na samą myśl sie boje

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry