reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Hahaha następnym razem podaj adres to podeślę co upiekę :D
c55fskjojcqm7koh.png

reklama
A ja praktycznie całą niedzielę przespalam;( teraz cały czas bym spala; (

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ho. Ja już nie śpię ;) ale czuję że dzień będzie ciezki. Głowa pobolewa. A na dworzu parno... zanosi się na deszcz i burze.

Jk89 ja tak miałam praktycznie do początku 2 trymestru. Tylko bym spała. Teraz jest lepiej choć czasem zdarza się zdrzemnąć w ciągu dnia ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Link do: Sroka o....: Analizy dla dzieci
Czesc Mamusie :) Wczoraj znalazlam takiego bloga gdzie jakas kobietka dokonuje analizy chemicznej kosmetykow dla dzieci. Jak nie macie jeszcze pokupowanych wyprawek to polecam tam zajrzec ;)

Dzis pogoda nas troszke porozpieszcza mam nadzieje i powieje chlodkiem, wiec dzis gruntowka w mieszkaniu a o 15 wizyta ;) Nie chce mi sie tylka ruszyc z kanapy...
Milego dnia! ;)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja cały czas bym spala. Ja jeszcze w marcu zmieniłam pracę więc musiałam sie przestawić na wcześniejszą godzinę wstawiania i myślę że to też jest powód. Tak do 15 tygodnia byłam wręcz nieprzytomna...
A mnie dziś też głowa boli;(

Dzień dobry :) Wczoraj jak nigdy spałam w dzień dwie i pół godziny i w nocy odbiło się to na mnie dość że usnąć nie mogłam to dziś już o 4.30 koniec spania :/ A głowa to chyba mi pęknie ! Madagos fajny ten blog i z pewnością się przyda ja już większość kupiłam ale w przyszłości skorzystam z niego:) Milutkiego poniedziałku mamusie :)

c55fskjojcqm7koh.png

Madagos trzymam kciuki za wizytę :)

Ja idę w sobotę. Ciekawa jestem czy potwierdzi chłopczyka. Ale powiem Wam że z rodziny dwie sa w ciąży i obydwie maja dziewczynki i tak trochę mi smutno się zrobiło hehe ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
U mnie znajome tak pół na pół. Najpierw dwie dziewczynki teraz dwóch chłopców. We wrześniu koleżanka rodzi będzie chłopak więc u nas musi być dziewczynak;p mam nadzieję nadzieje ze 19ego będzie na 100% widac;)

Do góry