reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Hahaha następnym razem podaj adres to podeślę co upiekę :D
c55fskjojcqm7koh.png

reklama
A ja praktycznie całą niedzielę przespalam;( teraz cały czas bym spala; (

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ho. Ja już nie śpię ;) ale czuję że dzień będzie ciezki. Głowa pobolewa. A na dworzu parno... zanosi się na deszcz i burze.

Jk89 ja tak miałam praktycznie do początku 2 trymestru. Tylko bym spała. Teraz jest lepiej choć czasem zdarza się zdrzemnąć w ciągu dnia ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Link do: Sroka o....: Analizy dla dzieci
Czesc Mamusie :) Wczoraj znalazlam takiego bloga gdzie jakas kobietka dokonuje analizy chemicznej kosmetykow dla dzieci. Jak nie macie jeszcze pokupowanych wyprawek to polecam tam zajrzec ;)

Dzis pogoda nas troszke porozpieszcza mam nadzieje i powieje chlodkiem, wiec dzis gruntowka w mieszkaniu a o 15 wizyta ;) Nie chce mi sie tylka ruszyc z kanapy...
Milego dnia! ;)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja cały czas bym spala. Ja jeszcze w marcu zmieniłam pracę więc musiałam sie przestawić na wcześniejszą godzinę wstawiania i myślę że to też jest powód. Tak do 15 tygodnia byłam wręcz nieprzytomna...
A mnie dziś też głowa boli;(

Dzień dobry :) Wczoraj jak nigdy spałam w dzień dwie i pół godziny i w nocy odbiło się to na mnie dość że usnąć nie mogłam to dziś już o 4.30 koniec spania :/ A głowa to chyba mi pęknie ! Madagos fajny ten blog i z pewnością się przyda ja już większość kupiłam ale w przyszłości skorzystam z niego:) Milutkiego poniedziałku mamusie :)

c55fskjojcqm7koh.png

Madagos trzymam kciuki za wizytę :)

Ja idę w sobotę. Ciekawa jestem czy potwierdzi chłopczyka. Ale powiem Wam że z rodziny dwie sa w ciąży i obydwie maja dziewczynki i tak trochę mi smutno się zrobiło hehe ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
U mnie znajome tak pół na pół. Najpierw dwie dziewczynki teraz dwóch chłopców. We wrześniu koleżanka rodzi będzie chłopak więc u nas musi być dziewczynak;p mam nadzieję nadzieje ze 19ego będzie na 100% widac;)

Do góry