reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

U mnie wszyscy mówili że po tylu latach będzie dziewczynka a tu w 18 tygodniu psikus i chłopczyk :) A z tego co zauważyłam to przewaga chłopców u mnie tylko dwie znajome dziewczynki a 4 chłopców w tym jedna bliźniaki :)

reklama
U mojej kolezanki prawdopodobnie syn, druga jeszcze nie wie ale fakt, jest przewaga chlopcow.

Booze, jak ja sie wczoraj tragicznie opalilam. Na czerwono, z chamskimi rekawkami, dekolt bialy a twarz buraczana. Planujemy w sobote wypad na Mazury ze znajomymi to sobie wyrownam. Chce mi sie pluskac w wodzie wiec nakrece ich na baseny w Golebiewskim. Chociaż teraz, będąc w ciazy nie musze sie krepowac wystepow w kostiumie kapielowym. :)

Wlasnie wrocilam od diabetologa. Wstrzymal mi pomysl z insulina na 3 tyg ale powiedziala ze i tak mnie to nie ominie. Przezyje :)

Milego dnia! :)

U nas na watku pazdziernikowym tez myslalaysmy, ze bedzie duuuza przewaga chlopcow a wyszlo chyba 34 do 38. Wiec nie zeby jakas byla znaczaca przewaga :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas na listopadowkach też więcej chłopców póki co.

Paulina trzymaj się zaleceń żeby cukrzyca po ciąży nie została.

hchy43r8h8l5x99d.png

Witam w ostatnim dniu maja , aż trudno uwierzyć jak ten czas leci .
Teraz w brzuchu siedzi chłopak!

Mieszkam na południu, okolice Bielska.
Mam swoją firmę, jestem już na L4 , musiałam zatrudnić pracownicę.

Jestem tutaj chyba największa . Obecnie 134 , na minusie od początku ciąży -4kg.
Ja jestem z Bielska [emoji4] ciążę w bb prowadzisz?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem z Bielska [emoji4] ciążę w bb prowadzisz?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie poniedzialkowo
Chodzę do Danea a dodatkowo jeszcze do Krakowa do kliniki na Kopernika na NFZ, lekarz mnie skierował . Wszystkie ważne skany , echo serca Małego miałam na Kopernika , mają super sprzęt i bardzo dobrych fachowców. Oczywiście na miejscu też na wizycie usg żeby sprawdzić jak sobie rośnie .

reklama
Do góry