reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Hej hej!

Agunia wspaniały serniczek [emoji7]
Jo158 ja też dziś na imprezę. Mamy komunię. Mam takie fajne srebrne brokatowe szpilki ale wczoraj jak przymierzylam to masakra ; ( nogi bolały. Chyba przytyly mi stopy.

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Też brałam bromergon. Początkowo czułam się okropnie. Po około 2 tygodniach objawy ustały. Po tym leku miałam bardzo regularny cykl.

Nie mogę spać... Jejku środek nocy.

Mimi ruchy wyraźne czułam w 19 tygodniu. Nie martw się.
A ja przy braniu bromergonu nie mogłam w ogóle schudnąć bo praktycznie nie wydalalam wody z organizmu.

Podziwiam ciasto ja potrafię upiec tylko zakalca. Ale teściowa jest na miejscu:)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi2330 ja nie wierzyłam jak czytałam że kobieta w ciąży rosną stopy. Obecnie mogę chodzic tylko w sandalach i adidaskach. Baletki kupione w marcu sa za małe.... masakra

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale później chyba to wróci do normy?
Jeszcze muszę czarne przymierzyć A jak nie będą pasować to mam problem...

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja mam nadzieję że choć trochę się zmniejszy bo jak nie to już będę miała katastrofę z kupnem butów :/ Mimi a to bita śmietana nie serniczek :) Udanej imprezy Mimi i Jo 158 :)
c55fskjojcqm7koh.png

Mimi raz się żyje a zachcianki w ciąży trzeba spełniać :D I tak zjem z tego jeden kawałek a resztę jak zawsze rozdam :) Piec lubię ale nie lubię ich jeść :)
c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Do góry