reklama
olenka201
Fanka BB :)
My mieliśmy i mamy używany wozek . Mi by było trochę szkoda kasy na nowy chyba że ktoś właśnie planuje na więcej dzieci. Choć jakbym miała kasy jak lodu to pewnie jakoś full wypas bym wybrała.
Mikołaj jest zazdrosny o Zosie więc mamy lekki hardcore ale dajemy radę.
Agania śliczne łóżeczko no i wypełnienie super .
U nas dzisiaj chłodno ale ptaszki tak ładnie śpiewają a my za niedlugo do miasta na zakupy.
Mąż w pracy ale jadę z moim tata bo tak trochę ciężko z dwójka ale też sobie radzimy.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mikołaj jest zazdrosny o Zosie więc mamy lekki hardcore ale dajemy radę.
Agania śliczne łóżeczko no i wypełnienie super .
U nas dzisiaj chłodno ale ptaszki tak ładnie śpiewają a my za niedlugo do miasta na zakupy.
Mąż w pracy ale jadę z moim tata bo tak trochę ciężko z dwójka ale też sobie radzimy.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
olenka201
Mimi tak mówią choć ja jie widzę podobienstwa he he
Nie mam tak zdjęć męża z dziećmi właśnie muszę porobić .
agunia50002
Oleńka śliczne dzieciaczki Miło że się podoba łòżeczko U mnie to była miłość od pierwszego wejrzenia A wózek kupiłam nowy na allegro 3w1i cena też nie dużą była bo z przesyłką 1000 A ja dziś na 14 do diabetolog ciekawe co tym razem wymyśli
Załączniki
parampampam
Oleńka, Twoja Zosia ma takie śliczne, gęste włoski! Piękna jest. I w ogóle sliczna rodzinka
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
1
169849
Gość
Olenka super dzieciaki masz. I podobne do meza.
Moja mama opowiadala, ze moj brat tez byl zazdrosny o mnie jeszcze jak bylam w brzuchu. Mowil, ze wlozy mnie do pralki i wlaczy na program i takie tam inne tortury. Po narodzinach wystarczyło, ze uslyszal, ze jestem do niego podobna i zaczelo sie szalenstwo. Dodam, ze jestesmy zupelnie rozni.
Moze musisz go jakos przekonac, przekupic czy po prostu znalezc sposob?
Chyba u mnie dzis upalow nie bedzie, jak na zlosc blizej weekendu sie pogoda psuje, a mielismy w planach jechac na dzialke na Mazury. Ehh. :/
Ide sie zaraz szykowac i lece do kolezanki na pogaduchy. Ona jest w 3 miesiacu ciazy wiec mamy wdzieczny temat do rozmow.
Milego dnia!
Moja mama opowiadala, ze moj brat tez byl zazdrosny o mnie jeszcze jak bylam w brzuchu. Mowil, ze wlozy mnie do pralki i wlaczy na program i takie tam inne tortury. Po narodzinach wystarczyło, ze uslyszal, ze jestem do niego podobna i zaczelo sie szalenstwo. Dodam, ze jestesmy zupelnie rozni.
Moze musisz go jakos przekonac, przekupic czy po prostu znalezc sposob?
Chyba u mnie dzis upalow nie bedzie, jak na zlosc blizej weekendu sie pogoda psuje, a mielismy w planach jechac na dzialke na Mazury. Ehh. :/
Ide sie zaraz szykowac i lece do kolezanki na pogaduchy. Ona jest w 3 miesiacu ciazy wiec mamy wdzieczny temat do rozmow.
Milego dnia!
Agi.aguullka
Hej dzieczyny! Jestem po pierwszej wizycie !!
Na usg piekna fasola i pulsujace serduszko! Wiek ciazy z usg i ostatnia miesiaczka sie idealnie pokrywaja 6/7 tydzien. ❤
Teraz za 2 tygodnie mam przyjsc jeszcze raz, zalaza mi karte ciazy, pobiara krew itd....
Pan dr poprosil tylko o zmiane kwasu foliowego na taki z jodem.
I jak beda na praede mnie wymioty i nudnosci meczyly mam przyjsc po recepte na tabletki.
Piwiedzialam mu ze troche martwi mnie moja waga i czy ciaza bedzie dobrze przebiegala. Powiedzial ze absolutnie mam sie nie stresowac i rpzsadnie sie odzywiac, i za wczasu nie martwic.
Az skrzydel dostalam po wizycie i juz nudnosci mi nie przeszkadzaja hihihi
Na usg piekna fasola i pulsujace serduszko! Wiek ciazy z usg i ostatnia miesiaczka sie idealnie pokrywaja 6/7 tydzien. ❤
Teraz za 2 tygodnie mam przyjsc jeszcze raz, zalaza mi karte ciazy, pobiara krew itd....
Pan dr poprosil tylko o zmiane kwasu foliowego na taki z jodem.
I jak beda na praede mnie wymioty i nudnosci meczyly mam przyjsc po recepte na tabletki.
Piwiedzialam mu ze troche martwi mnie moja waga i czy ciaza bedzie dobrze przebiegala. Powiedzial ze absolutnie mam sie nie stresowac i rpzsadnie sie odzywiac, i za wczasu nie martwic.
Az skrzydel dostalam po wizycie i juz nudnosci mi nie przeszkadzaja hihihi
agunia50002
Super Agi To musisz częściej chodzić na wizyty a mdłości całkiem znikną hihihi A wagą się nie przejmuj wszystkie tu mamy z nią problemy i jak widać maleństwa prawidłowo się rozwijają
reklama
madagos
Olenka, wlasnie kupilam dokladnke ten sam wozek, Espiro atlantic. Powiedz jak Ci sie sprawuje? Jestes zadowolona?Mimi tak mówią choć ja jie widzę podobienstwa he he
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: