reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Też mi się te z butelkami spodobały i całe 6 zł kosztowały :) A ja jutro mam kolejną wizytę po południu i dowiem się ile już maluszek waży aż się doczekać nie mogę :):)
c55fskjo1wwtjzxe.png

reklama
Ojej jak dobrze ze wyniki cukru wychodzą dobrze i już nie trzeba do diabetologa chodzić zawsze to jednego stresy mniej[emoji4]
Trzymam kciuki za wizyte napewno wszystko jest ok.

U nas robi się ładna pogoda będzie można wyjsc na spacer chodź dzisiaj kilka spraw mam do załatwienia no i to szczepienie [emoji19]

Zosia spała dzisiaj do 5 rano tzn obudzila się jeść dopiero o 5 rano i potem do 7 pospala.
Tylko czemu ja w nocy budzę się milion razy[emoji12] jak nie do łazienki to sprawdzam czy oddycha , to Mikolaj się budzi .
Miłego dnia wam życzę.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi witaj na fejsach ;) Fajnie jest Cie ujrzec.

Co dzisiaj macie w planach mamusie?

Ja jutro jade na Mazury na caly weekend. Mega sie ciesze, to ostatnie podrygi przed porodem.. No i musimy wywiezc na dzialke stare meble z przyszlego pokoju Kaliny i mozna sie brac za tapetowanie. Jeszcze pod koniec czerwca lub na poczatku lipca planuje tam jechać tylko na tydzien.

Witam Was cioteczki ☺
Agunia ja od tego samego faceta bralam lozeczko tez dlugo czekalam ale rozek i falbanke mi dorzucil gratis. Wstawie zdjecie tylko moje z misiem ☺
Olenka super cora a wlosy imponujace ile ona juz ma?

Teraz co u nas Gabrys ogolnoe grzeczny tylko nie tyle co kolki mu sie zaczely a sie napina mocno robi sie czerwony i wali pierdziochy ☺ daje mu koperek i jakies kropelki do mleka. Ale tak jak olenka pisala jak jest chwila to cos czlowiek w domu robi albo ja np spie ☺ ale czytam Was caly czas ☺
Musze sie pochwalic dzis na wadze zobaczylam tyle co zaczynalam ciaze 104,5 czyli w nie cale 4 tyg wrocilam do wagi mam nadzieje ze spadne ponizej 3 cyfrowej wagi.
18 czerwca bedziemy malego chrzcic okolo 30 osob zapraszamy ale bedzie pewnie mniej w lokalu bedziemy robic chrzciny.

Ciesze sie ze u Was wszystko ok jak ja dolaczylam do forum to byla tylko olenka i jeszcze jedna dziewczyna co rok temu juz urodzila a teraz Was duzo super razem razniej i lzej ☺

Wstawiam fotki Gabrysia z przyjacielem ☺

Załączniki

• 20170416_104327.jpg
    20170416_104327.jpg
    566,1 KB · Wyświetleń: 86
  • 20170525_124148.jpg
    20170525_124148.jpg
    397,6 KB · Wyświetleń: 90
  • 20170525_124631.jpg
    20170525_124631.jpg
    327,3 KB · Wyświetleń: 94
  • 20170525_124053.jpg
    20170525_124053.jpg
    346 KB · Wyświetleń: 102
Jak slodziutko :)
Super ze i Ty masz czas chwilkę odpocząć. Ja przy dwójce już nie pospie... hehe
Trzymam kciuki oby udało Ci się schudnąć :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Asia a byla u Ciebie polozna? To tylko tak na zdjeciu mały sie uklada w łuk? Bo moja chrzesnica tak robila i okazalo sie, ze ma asymetrie i napięcie miesniowe. Potrzebne byly rehabilitacje. Nie strasze, ale warto zwrocic uwage jesli Gabrys sie tak naturalnie sam uklada.

reklama
Nie on padal temu taki przegiety ☺ tak byla 2 razy a 3 raz sama dzwonilam zeby zaszla zobaczyc jak pepek odpadl czy jest ok.

Dziewczyny podpowiecie co mamom kupujecie na jutro?

Do góry