reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Też mi się te z butelkami spodobały i całe 6 zł kosztowały :) A ja jutro mam kolejną wizytę po południu i dowiem się ile już maluszek waży aż się doczekać nie mogę :):)
c55fskjo1wwtjzxe.png

reklama
Ojej jak dobrze ze wyniki cukru wychodzą dobrze i już nie trzeba do diabetologa chodzić zawsze to jednego stresy mniej[emoji4]
Trzymam kciuki za wizyte napewno wszystko jest ok.

U nas robi się ładna pogoda będzie można wyjsc na spacer chodź dzisiaj kilka spraw mam do załatwienia no i to szczepienie [emoji19]

Zosia spała dzisiaj do 5 rano tzn obudzila się jeść dopiero o 5 rano i potem do 7 pospala.
Tylko czemu ja w nocy budzę się milion razy[emoji12] jak nie do łazienki to sprawdzam czy oddycha , to Mikolaj się budzi .
Miłego dnia wam życzę.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi witaj na fejsach ;) Fajnie jest Cie ujrzec.

Co dzisiaj macie w planach mamusie?

Ja jutro jade na Mazury na caly weekend. Mega sie ciesze, to ostatnie podrygi przed porodem.. No i musimy wywiezc na dzialke stare meble z przyszlego pokoju Kaliny i mozna sie brac za tapetowanie. Jeszcze pod koniec czerwca lub na poczatku lipca planuje tam jechać tylko na tydzien.

Witam Was cioteczki ☺
Agunia ja od tego samego faceta bralam lozeczko tez dlugo czekalam ale rozek i falbanke mi dorzucil gratis. Wstawie zdjecie tylko moje z misiem ☺
Olenka super cora a wlosy imponujace ile ona juz ma?

Teraz co u nas Gabrys ogolnoe grzeczny tylko nie tyle co kolki mu sie zaczely a sie napina mocno robi sie czerwony i wali pierdziochy ☺ daje mu koperek i jakies kropelki do mleka. Ale tak jak olenka pisala jak jest chwila to cos czlowiek w domu robi albo ja np spie ☺ ale czytam Was caly czas ☺
Musze sie pochwalic dzis na wadze zobaczylam tyle co zaczynalam ciaze 104,5 czyli w nie cale 4 tyg wrocilam do wagi mam nadzieje ze spadne ponizej 3 cyfrowej wagi.
18 czerwca bedziemy malego chrzcic okolo 30 osob zapraszamy ale bedzie pewnie mniej w lokalu bedziemy robic chrzciny.

Ciesze sie ze u Was wszystko ok jak ja dolaczylam do forum to byla tylko olenka i jeszcze jedna dziewczyna co rok temu juz urodzila a teraz Was duzo super razem razniej i lzej ☺

Wstawiam fotki Gabrysia z przyjacielem ☺

Załączniki

• 20170416_104327.jpg
    20170416_104327.jpg
    566,1 KB · Wyświetleń: 89
  • 20170525_124148.jpg
    20170525_124148.jpg
    397,6 KB · Wyświetleń: 92
  • 20170525_124631.jpg
    20170525_124631.jpg
    327,3 KB · Wyświetleń: 97
  • 20170525_124053.jpg
    20170525_124053.jpg
    346 KB · Wyświetleń: 107
Jak slodziutko :)
Super ze i Ty masz czas chwilkę odpocząć. Ja przy dwójce już nie pospie... hehe
Trzymam kciuki oby udało Ci się schudnąć :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Asia a byla u Ciebie polozna? To tylko tak na zdjeciu mały sie uklada w łuk? Bo moja chrzesnica tak robila i okazalo sie, ze ma asymetrie i napięcie miesniowe. Potrzebne byly rehabilitacje. Nie strasze, ale warto zwrocic uwage jesli Gabrys sie tak naturalnie sam uklada.

reklama
Nie on padal temu taki przegiety ☺ tak byla 2 razy a 3 raz sama dzwonilam zeby zaszla zobaczyc jak pepek odpadl czy jest ok.

Dziewczyny podpowiecie co mamom kupujecie na jutro?

Do góry