Badenia Wirtembergia Karlsruhe
reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Hihi prawdziwy facetWitajcie.
Wizyta u ginka ok. Mały waży 1.8 kg więc już kawał chłopa. Lekarz mówił że ma duże jaja [emoji5]
pogoda dzisiaj była piękna.
Zuza kapustę mamy w brzuchu[emoji5][emoji5][emoji5]
Buziaki dla Was.
1
169849
Gość
Czesc z rana
Zuza, oooj weekend bardzo intensywny. W piatek swietowalismy w plenerze ze znajomymi, w sobote w restauracji z rodzina a w niedziele powtorka na dzialce w formie grilla. Ja to sie mega cieszylam, bo na codzien kisze sie w domu i tak dobrze bylo dziecia dotlenic.
Bylam wczoraj w galerii w poszukiwaniu letnich sukienek i jakichs krotkich spodenek. Masakra. Tylko sie zdenerwowalam. Nic nie ma. Bieda totalna. Musze zrobić drugie podejście za pare dni.
Dzis w planach mam zakup kwiatow i doniczek na balkon. Mamy problem z golebiami, bardzo lubia sobie u nas wic gniazda i nic nie pomaga. Moze jak pozawieszam kwiaty na poręczy to utrudnie im wlot na balkon.
Aa i zauwazylam, ze zaczyna sie u mnie produkcja siary.
Inka dorodny chlop! I te jaja.. Gratulacje.
Zuza, oooj weekend bardzo intensywny. W piatek swietowalismy w plenerze ze znajomymi, w sobote w restauracji z rodzina a w niedziele powtorka na dzialce w formie grilla. Ja to sie mega cieszylam, bo na codzien kisze sie w domu i tak dobrze bylo dziecia dotlenic.
Bylam wczoraj w galerii w poszukiwaniu letnich sukienek i jakichs krotkich spodenek. Masakra. Tylko sie zdenerwowalam. Nic nie ma. Bieda totalna. Musze zrobić drugie podejście za pare dni.
Dzis w planach mam zakup kwiatow i doniczek na balkon. Mamy problem z golebiami, bardzo lubia sobie u nas wic gniazda i nic nie pomaga. Moze jak pozawieszam kwiaty na poręczy to utrudnie im wlot na balkon.
Aa i zauwazylam, ze zaczyna sie u mnie produkcja siary.
Inka dorodny chlop! I te jaja.. Gratulacje.
agunia50002
Inka jak facet to facet musi mieć odpowiedni sprzęt Miłego dnia Wam życzę i dużo chłodu,bo u mnie już ponad 20 w cieniu
Zuza87
Dzień dobry
Inka spory chłopak
Jakie plany na dzisiaj?
Paulina super,że weekend udany Fajne spodenki są w Lidlu.
Agunia u mnie też ponad 20 stopni już:/ A po 12 czeka mnie prawie 40 minutowa podróż autobusem(najpradopodobniej nieklimatyzowanym) po syna do szkoły i z powrotem...Gorąco mi na samą myśl:/
Inka spory chłopak
Jakie plany na dzisiaj?
Paulina super,że weekend udany Fajne spodenki są w Lidlu.
Agunia u mnie też ponad 20 stopni już:/ A po 12 czeka mnie prawie 40 minutowa podróż autobusem(najpradopodobniej nieklimatyzowanym) po syna do szkoły i z powrotem...Gorąco mi na samą myśl:/
agunia50002
Współczuję Zuza Uważaj na siebie :* A ja się wkurzyłam 16 zamówiłam posciel do wózka i do dnia dzisiejszego cisza...udało się dodzwonić do pana a on no miałem dziś do pani dzwonić bo nie mamy tego wzoru i proszę o ponowny kontakt po 18 bo może przyjdzie ten wzór .Normalnie ręce opadają!! Już miałam wrażenie że łóżeczko szło do mnie z Chin bo czekałam na nie 35dni !!!
Zuza87
Madagos szkoda...Ale powiem Ci że u nas w Lidlu też szaleństwo.Kobiety sobie wyrywały z rąk sandały dziecięce...
Agunia to ale pechowo trafiasz A łóżeczko już stoi?
Dziewczyny w czym planujecie prać?Ja kupiłam Bobini bo trn zapach mi aię bardzo spodobał Pierzecie poszycie z wózka też?
Zrobiłam fotki zakupów z C&A ale nie mogę ich wkleić...W aplikacji było łatwo a przez stronę nie umiem...:/
Agunia to ale pechowo trafiasz A łóżeczko już stoi?
Dziewczyny w czym planujecie prać?Ja kupiłam Bobini bo trn zapach mi aię bardzo spodobał Pierzecie poszycie z wózka też?
Zrobiłam fotki zakupów z C&A ale nie mogę ich wkleić...W aplikacji było łatwo a przez stronę nie umiem...:/
agunia50002
No strasznie pechowo a podobno kobiety w ciąży nie powinny się denerwować Łòżeczko już stoi aż się nie mogę doczekać jak Michaś będzie w nim leżał Ja prałam w Loveli a poszycia od wózka nie prałam .
reklama
Podziel się: