reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

@siwa84
Bawaria - okolive Würzburga
A ty?
Badenia Wirtembergia Karlsruhe

f2w33e3kl7hy4c49.png

reklama
Czesc z rana :)

Zuza, oooj weekend bardzo intensywny. W piatek swietowalismy w plenerze ze znajomymi, w sobote w restauracji z rodzina a w niedziele powtorka na dzialce w formie grilla. Ja to sie mega cieszylam, bo na codzien kisze sie w domu i tak dobrze bylo dziecia dotlenic. :)

Bylam wczoraj w galerii w poszukiwaniu letnich sukienek i jakichs krotkich spodenek. Masakra. Tylko sie zdenerwowalam. Nic nie ma. Bieda totalna. Musze zrobić drugie podejście za pare dni.

Dzis w planach mam zakup kwiatow i doniczek na balkon. Mamy problem z golebiami, bardzo lubia sobie u nas wic gniazda i nic nie pomaga. Moze jak pozawieszam kwiaty na poręczy to utrudnie im wlot na balkon.

Aa i zauwazylam, ze zaczyna sie u mnie produkcja siary. :o

Inka dorodny chlop! I te jaja.. :D Gratulacje.

Dzień dobry:)
Inka spory chłopak:)
Jakie plany na dzisiaj?
Paulina super,że weekend udany:) Fajne spodenki są w Lidlu.
Agunia u mnie też ponad 20 stopni już:/ A po 12 czeka mnie prawie 40 minutowa podróż autobusem(najpradopodobniej nieklimatyzowanym) po syna do szkoły i z powrotem...Gorąco mi na samą myśl:/

O.paulina ja tez mam siare ;) 21 tydzien. Ja bylam wczoraj w lidku i juz nic fajnego nie bylo, wszystko wykupione :(

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję Zuza :cool: Uważaj na siebie :* A ja się wkurzyłam 16 zamówiłam posciel do wózka i do dnia dzisiejszego cisza...udało się dodzwonić do pana a on no miałem dziś do pani dzwonić bo nie mamy tego wzoru i proszę o ponowny kontakt po 18 bo może przyjdzie ten wzór .Normalnie ręce opadają!!:growl: Już miałam wrażenie że łóżeczko szło do mnie z Chin bo czekałam na nie 35dni !!!

Madagos szkoda...Ale powiem Ci że u nas w Lidlu też szaleństwo.Kobiety sobie wyrywały z rąk sandały dziecięce...
Agunia to ale pechowo trafiasz:( A łóżeczko już stoi?:)
Dziewczyny w czym planujecie prać?Ja kupiłam Bobini bo trn zapach mi aię bardzo spodobał:o Pierzecie poszycie z wózka też?
Zrobiłam fotki zakupów z C&A ale nie mogę ich wkleić...W aplikacji było łatwo a przez stronę nie umiem...:/

No strasznie pechowo a podobno kobiety w ciąży nie powinny się denerwować :p Łòżeczko już stoi aż się nie mogę doczekać jak Michaś będzie w nim leżał :)Ja prałam w Loveli a poszycia od wózka nie prałam .
c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Ja dla syna pralam w proszku Dzidziuś A teraz właśnie niewiem... porownam ceny i wybiorę pewnie co tańsze. Muszę pozwlekac wory z ubrankami I przepatrzec co się nada i wziąść się za pranie :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry