reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mahdagos jak dla mnie jest super . Dobrze lekko się prowadzi składanie reż proste . Trochę miejsca zajmuje ale coś za coś . Ogólnie jest super.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oleńka super,że napisałaś:) Prześliczne masz dzieci:) A fryzura Zosi niezmiennie mnie oczarowuje:) Piękne ma te włoski:* Trzymam kciuki żeby maleństwo dało Ci więcej wytchnienia:*
Agi trafiłaś na super lekarza:) Trzymaj się go:) Cieszę się że zobaczyłaś bijące serduszka,usg działają na nas kojąco;)
Ja dziś mam parszywy nastrój:( Wszystko i wszyscy dzialają mi na nerwy...Wściekam się od rana i to nie mija:( Zwariuję dzisjaj...

Zuza to tak jak ja... dziś mam kiepski dzień.

hchy43r8h8l5x99d.png

Witajcie.

Ola śliczne dzieciaczki!!!

Z rana pojechałam do Pepco i resztki już tylko zostały. Kupiłam okrycie kąpielowe, grzechotki i Przytulankę. Jejku już tyle mam rzeczy dla bobaska a ciężko powstrzymać się przed kupieniem...

Pojechałam też do Lidla i kupiłam leginsy i rybaczki. Tyle tylko że rybaczki okazały się zbyt duże no i jutro mąż postara się je wymienić.

W Mrówce kupiłam pelargonie i w donicach już wsadzone.

Dzień jakoś zleciał. Pogoda deszczowa ale deszcz też potrzebny bo już sucho robiło się w ogródku.

Buziaki.

Mimi ja jednak wolę jak jest cieplej!Moje mieszkanie jest w lecie gorące a w zimie zimne więc w upały ratujemy się wentylatorem ale dziś jest idealnie i z tej całej zlości sprzątam więc są też plusy.
Inka fajnie że udało Ci się coś dostać;) Ale fakt,ciężko się powstrzymywać;)
Mnie jutro odwiedza koleżanka z synkami:) Przywiezie mi też ubranka;)
Agunia fajne ubranka:) Te z butelkami mleka super:)

reklama
Obejrzała moje wyniki, moje pomiary (gdzie najwyższy po posiłku miałam 110 a na czczo nic nie przekroczyłam ) i zapytała kto u pani stwierdził cukrzycę ? to jej odpowiedziałam ,że ona i zaczęła się śmiać .Powiedziała ,że się o mnie nie boi bo patrząc na moje wyniki nie mam cukrzycy :)Dwa dni po cesarce mam jeszcze zmierzyć cukier i 10 tygodni po zrobić obciążenie glukozy .A to była nasza ostatnia wizyta uff 120 zł. zostanie w kieszeni ;)
c55fskjo1wwtjzxe.png

Do góry