reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Inka nigdy nie mow nigdy ☺ idzie lato na pewno skusisz sie na loda.

Jak tam dziewczynki ja 3 pobudki na siusiu w nocy a teraz jak wstalam to mnie boki brzucha dziwnie bola albo maly mnie skopal albo nie wiem tak ogolnie to Wam powiem ze ja wogole nie czuje tych skurczy przepowiadajacych a chyba powinnam w 37tyg kurcze.

Czekam piatku bo znow na ip sie wybieram tylko do drugiego szpitala zobaczymy co powiedza.

Milego dnia dziewczynki ☺
Kochana ja w 1 ciąży nie czułam żadnych skurczy, a jak pojechałam na ip w 40 tc z bólami krzyżowymi to zrobili ktg i faktycznie żadnej akcji skurczowej nie było, a rozwarcie na 6 cm :D

reklama
Inka nigdy nie mow nigdy [emoji5] idzie lato na pewno skusisz sie na loda.

Jak tam dziewczynki ja 3 pobudki na siusiu w nocy a teraz jak wstalam to mnie boki brzucha dziwnie bola albo maly mnie skopal albo nie wiem tak ogolnie to Wam powiem ze ja wogole nie czuje tych skurczy przepowiadajacych a chyba powinnam w 37tyg kurcze.

Czekam piatku bo znow na ip sie wybieram tylko do drugiego szpitala zobaczymy co powiedza.

Milego dnia dziewczynki [emoji5]
Nie każda ma te skurcze :) akcja porodowa może zacząć się bez skurczów :)
Ciekawa jestem co Ci tam powiedzą.

Jak tam u Was pogoda? U mnie fatalna. Zimno i deszczowo

hchy43r8h8l5x99d.png

To do spania dziewczynki ☺
Jeszcze tak mysle czy jeszcze raz do tego szpitala co juz bylam nie uderzyc jutro a jak nie przyjma to w piatek do tego drugiego glupia juz jestem a cisnienie dalej duze kurcze.

Asia wlasnie konsultowalas sie ze swoim lekarzem? Kładź się do szpitala i urodź to maleństwo bo widze, ze sie meczysz.
Jak ja bym już chciala miec swoją Kalinke przy sobie.. [emoji53]

U mnie też pogoda lipna.

Kupiłam sok malinowy wielki miód cytrynki i piję już 7 herbatę. Byłam na lampach i znalazłam 3 pajace grube i wieksze to będą na zimne dni. Dałam za sztukę 5 zł. Przyszła też paczka. 2 pościele prześcieradła pieluchy grzechotka do wózka termofor . Nie mam zdjęć jak zrobię to wrzucę.

reklama
Do góry