reklama
Cześć dziewczyny. Nie mam kiedy pisać, bo moja mała dokazuje.
Asia jak tam?
Zuza co z teściową?
Inka wrzuć zdjęcia, pajacyków też I kuruj się. Jest taka specjalna seria dla ciężarnych *spam*, min. tabletki do ssania i saszetki, nie zawierają cukru. Dla mnie byla zbawienna przy przeziębieniu bo przy mojej cukrzycy wszelkie miody i soki malinowe odpadały, nawet mleko.
Ja się już pozbyłam najmniejszych rozmiarów ciuszków.
W niedzielę mam chrzciny i 18-nastkę starszej i odwieczny problem w co się ubrać. Niby wchodzę teraz w 44-46, ale z brzuchem problem, ciężko "upchnąć" w cokolwiek.
Asia jak tam?
Zuza co z teściową?
Inka wrzuć zdjęcia, pajacyków też I kuruj się. Jest taka specjalna seria dla ciężarnych *spam*, min. tabletki do ssania i saszetki, nie zawierają cukru. Dla mnie byla zbawienna przy przeziębieniu bo przy mojej cukrzycy wszelkie miody i soki malinowe odpadały, nawet mleko.
W niedzielę mam chrzciny i 18-nastkę starszej i odwieczny problem w co się ubrać. Niby wchodzę teraz w 44-46, ale z brzuchem problem, ciężko "upchnąć" w cokolwiek.
Mimi2330
Fanka BB :)
To bajka jak nosisz taki rozmiar!!!!Cześć dziewczyny. Nie mam kiedy pisać, bo moja mała dokazuje.
Asia jak tam?
Zuza co z teściową?
No z apetytem jaki mam to juz chyba niedługo Po diecie w ciąży teraz rzuciłam się jak szalona na słodycze. Największy rozmiar jaki miałam to 52.
A ćwiczyć po cięciu nie mogę
Po za tym brzuch mam naprawdę ogromny i nie idzie go w nic wcisnąć
M.a.r.t.a_w
Zaangażowana w BB
Nie wiem czy mogę i czy powinnam ale na fb jest grupa sprzedazowa gdzie pani sprzedaje świetne ciuchy w duzych rozmiarach oczywiście nowe ...
Swego czasu często tam kupowałam teraz już zadko ale polecam [emoji6]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Swego czasu często tam kupowałam teraz już zadko ale polecam [emoji6]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Inka1985
prześcieradła grzechotka termofor
Załączniki
Mimi2330
No z apetytem jaki mam to juz chyba niedługo Po diecie w ciąży teraz rzuciłam się jak szalona na słodycze. Największy rozmiar jaki miałam to 52.
Masz typ figury jablko?
Bo ja tak... to jest straszny typ.... bebzol olbrzymi
Inka1985
No to dodałam. Coś dzisiaj mam kiepski dzień. Jeszcze siedzę w piżamie. W domu bałagan aż wstyd a mi nie chce się nic robić. Coś mam dołka sama nie wiem dlaczego... Czuję się lepiej. Gardło mniej boli tylko katar męczy. Nadal kuracja miodowo malinowa ale czosnek odpuszczam bo źle mi po nim. Ciśnienie mi zbija i robi się słabo i brzuch pobolewa. Zgaga męczy. Ech coś marudna jestem uciekam aby Was nie nudzić.
M.a.r.t.a_w
Zaangażowana w BB
reklama
1
169849
Gość
Ja juz chyba gotowa jestem z ciuszkami, chociaz musze troche jeszcze dokupic na 62 i 68. Zamowilam juz kocyk z podusia, jak przyjdzie to wstawie.
Zawialo różem.
U mnie kiepska pogoda, deszcz pada od 2 dni. Jak spedzacie majowke?
Zawialo różem.
U mnie kiepska pogoda, deszcz pada od 2 dni. Jak spedzacie majowke?
Podziel się: