reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi, będzie dobrze, nic się nie martw. Zawsze na początku ciąży te wizyty są takie stresujące...

A co do dziewczyn rozwazajacych ciążę, to moim zdaniem nie ma na co czekać, bo lata lecą i łatwiej nie będzie. Ja np. Musiałam mieć monitoring owulacji i brać leki, po pół roku leczenia dopiero pojawiły się jajeczka. Także nie ma co się zastanawiac, szkoda czasu :)

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Mam wyniki moczu i jest ok.
Ciekawe czy to moje samopoczucie i bóle w boku mina....

Zgadzam się, ze nie ma na co czekać... Ja zwlekalam 2 lata, bo może schudne.... nie schudłam... A różnica wiekowa między dziećmi będzie o te 2 lata większa....

Dobrze ze wyniki mimi dobre. Ciesze sie. Moze spisz jakos krzywo na boku nie wiem stad te bole.

Jak dziewczyny dzien Wam mija? U mnie leniwie tylko lozko sudoku i tv az brzydnie lezenie tez boki bola ☺

Dobrze ze wyniki mimi dobre. Ciesze sie. Moze spisz jakos krzywo na boku nie wiem stad te bole.

Jak dziewczyny dzien Wam mija? U mnie leniwie tylko lozko sudoku i tv az brzydnie lezenie tez boki bola [emoji5]
Raczej nie bo boli też jak siedzę czy nieraz jak chodzę :/
U mnie dzień jak co dzień. Leniwie... już nie mogę się doczekać jak zrobi się cieplej żeby wyjść na dwór

hchy43r8h8l5x99d.png

A u mnie to się chyba aktywność powoli kończy. Do tej pory byłam bardzo aktywna, cwiczylam i spacerowalam dużo, ale od dwóch dni łapią mnie skurcze macicy po lewej stronie i ból jest taki, że cokolwiek robię muszę przestać i poczekać aż przejdzie. Wygląda na to, że ciało wymusi na mnie zwolnienie tempa.

A u mnie to się chyba aktywność powoli kończy. Do tej pory byłam bardzo aktywna, cwiczylam i spacerowalam dużo, ale od dwóch dni łapią mnie skurcze macicy po lewej stronie i ból jest taki, że cokolwiek robię muszę przestać i poczekać aż przejdzie. Wygląda na to, że ciało wymusi na mnie zwolnienie tempa.

A na kiedy masz termin?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Gardelko nadal boli. Wypilam teraz herbatę malinowa z miodem a wcześniej kanapka z czosnkiem. Co za życie. Już nie będę jadła lodów do końca ciąży.

Miłego dnia.

reklama
Inka nigdy nie mow nigdy ☺ idzie lato na pewno skusisz sie na loda.

Jak tam dziewczynki ja 3 pobudki na siusiu w nocy a teraz jak wstalam to mnie boki brzucha dziwnie bola albo maly mnie skopal albo nie wiem tak ogolnie to Wam powiem ze ja wogole nie czuje tych skurczy przepowiadajacych a chyba powinnam w 37tyg kurcze.

Czekam piatku bo znow na ip sie wybieram tylko do drugiego szpitala zobaczymy co powiedza.

Milego dnia dziewczynki ☺

Do góry