reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi ja tez mam taka figure. Nogi w miare szczuple, tylek brazylijski odstajacy i brzuchol. :D A no i moje najwieksze zmartwienie- masywne ramiona i zanik szyi.

Asia jak tam u ciebie?

reklama
Super ciuszki :)

U mnie też cały czas pada :/ na majówkę planów brak. 1 maja mamy gości. Myślę, ze będą prosić na chrzciny

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi ja tez mam taka figure. Nogi w miare szczuple, tylek brazylijski odstajacy i brzuchol. :D A no i moje najwieksze zmartwienie- masywne ramiona i zanik szyi.

Asia jak tam u ciebie?
Ja mam też grube nogi a właśnie piersi nie za wielkie i ramiona w miarę choć wiadomo, ze przy takiej wadze wszystko jest mega....

hchy43r8h8l5x99d.png

Inka, Paulina śliczne rzeczy:) Też mam te lidlowe i z Pepco. I całą masę rzeczy z lumpka. Dopiero co sama kompletowałam wyprawkę, jak ten czas leci...
Ja to raczej gruszka, a teraz gruszka z jabłkowym brzuchem, tak,że tego.....:D

Ja tez dzisiaj mam jakiś dołek, no ale u mnie to prawie że dzień jak co dzień, bo od początku ciąży mam więcej doła niż nie-doła ;)

Mimi, ja taka wagę to miałam ostatni raz chyba w podstawówce, hahahaha. Grubas całe życie.

Ja juz ciuszki chyba mam skompletowane, chociaż powiem Wam szczerze, że jestem jak dziecko we mgle, bo to moja pierwsza ciąża, więc tak naprawdę pojęcia nie mam co się rzeczywiście sprawdza, jakie brać rozmiary. Będę się uczyć w trakcie. Strasznie długo też muszę czekać na dostawę zamówionego łóżeczka, nawet 4 tygodnie, szok.

Ciągle pada, ma padać jeszcze przez kolejne kilka dni. Oszaleje w domu.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Inka, Parampampam głowa do góry:)
Na pewno okaze się, ze czegoś masz za dużo, a czegoś za mało, tak to już jest. Czesć rzeczy też się nie sprawdzi, uznasz za niewygodne itp. U mnie już wiem, że nie przydały się rzeczy z kapturkiem (niewygodne dla leżacego dziecka), nie użyłam też sukienek, najlepsze są najprostsze rzeczy, szybkie i łatwe w zakładaniu. Mała ulewa, a przy przebieraniu wrzeszczy, więc tylko to, co się łatwo zakłada i zdejmuje.
Co do rozmiarów to moja urodzona z wagą 3kg z rozmiaru 56 wyrosła w miesiac, szybko przybiera (geny:D).

reklama
Teraz zaczynałam z wagą 85, 90 przy porodzie, 80 po. Teraz nie wiem, bo się nie ważę, ale na pewno już przytyłam.
A w ogóle moja największa waga to 110kg.

Do góry