reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ja miałam zamiar zmienić nawyki ale to nie takie proste.... podjadam słodkości i waga w górę ;/

hchy43r8h8l5x99d.png
Mnie dzięki Bogu w ciąży totalnie od słodyczy odrzuciło [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Uważaj na siebie Kochana:-) co do starań to nie ma czego odkładać, zawsze możesz zmienić nawyki żywieniowe troszeczkę i coś samo zejdzie, a też nie wiesz kiedy się uda zajść, dlatego nie ma sensu odkładać tego na potem [emoji9]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Nawyki mam dobre raczej (5 posiłków dziennie, pieczywo tylko żytnie i mało, dużo warzyw, owoców i białka. Uprawiam też sport, ale jak na kilka dni odpuszczę, to zaraz jest kiepsko. U mnie to zawsze 2 kroki w przód i 1 w tył :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nawyki mam dobre raczej (5 posiłków dziennie, pieczywo tylko żytnie i mało, dużo warzyw, owoców i białka. Uprawiam też sport, ale jak na kilka dni odpuszczę, to zaraz jest kiepsko. U mnie to zawsze 2 kroki w przód i 1 w tył :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie ma co sie zastanawiac dzialaj ktory dzis masz dzien cyklu?

reklama
Do góry