reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Dzięki za odpowiedzi, chyba faktycznie czas brać się do roboty :) tarczycę mam pod kontrolą, bo od lat leczę się na niedoczynność, a cukier wiem, że powinnam, ale się boję ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie masz nikogo kto ma glukometr? Wystarczy w domu zbadac a na krzywa cukrowa to dopiero po 24tyg Cie wysla ☺ glowa do gory.

reklama
Witam się:) Dziękuję wszystkim w Kuby imieniu:*
Marta w dalszym ciągu trzamy kciuki:* Głowa do góry:)
Ka.2606 miłych i owocnych starań;)
Asia Kuba dobrze;) Moja mama i siostra zadzwoniły do niego i złożyły życzenia,więc ok choc bylo to sztuczne a on jest zbyt kochany żeby go tak traktować.Byliśmy w szpitalu z kawałkiem tortu,później u teściowej w mieszkaniu podlać kwiaty i przejrzeć lodówkę.Jak dojechaliśmy do domu był wieczór...A jak Ty się dziś miewasz?

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza a dobrze lezakuje maz nie pozwala nic robic ☺ moze i sztuczne zyczenia ale dziwne ze pamietaly trzeba widziec pozytywy ☺

Teraz w piatek wybieram sie na ip zobaczymy co to bedzie dzis 37tyd zaczynam ☺ a Ty Zuza jak sie czujesz kiedy wizyta?

Zuza a dobrze lezakuje maz nie pozwala nic robic [emoji5] moze i sztuczne zyczenia ale dziwne ze pamietaly trzeba widziec pozytywy [emoji5]

Teraz w piatek wybieram sie na ip zobaczymy co to bedzie dzis 37tyd zaczynam [emoji5] a Ty Zuza jak sie czujesz kiedy wizyta?
Niby tak ale mnie te tel wyczerpały z sił...
To super że mąż Cię pilnuje:)
Ja jestem bez sił.Najchętniej bym spała ale dziś nie da rady.Teraz jadę po Kubę do szkoły.Wrócimy,zjemy obiad,przypilnuję go przy lekcjach i jedziemy do neurologa.Teściową dziś wypisują więc mąż jest z nią. Lekarka miała pomyśl żeby wycofać Kubie leki wyciszające i jest ciężko...Ma problemy z koncentracja,spaniem,ogólnie go roznosi a my opadamy z sił...
Wizytę mam w czwartek.Jutro labo

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko nie zapomnij znow o wizycie ☺ kurcze to musisz porozmawiac o tych lekach i objawach po odstawieniu.
A z tym ze maz nie pozwala mi nic robic to i mi na reke bo i checi brak jedynie to bym na podworku w kwiatkach pogrzebala ale nie bede kucac i sie schylac ☺ bo urodze na grzadce ☺ w ktorym tyg urodzilas Kube? I sn czy cc?

Hej!!!!
Witam nowa dziewczynę. Nie ma co się zastanawiać tylko czas się starać :)

Ja dziś czuję się paskudnie. Na 10 mieliśmy wizytę z synem u dentysty ledwo dojechalam do domu. Ból w prawym boku, mdłości... uh już prawie zwymiotowalam ale w ostatniej chwili uspokoilo się. Masakra.... wydaje mi się ze byłoby mi lżej gdyby udało się zwymiotowac. Teraz staram się robić obiad ale brzuch cały czas boli.
Rano mąż zawiózł mój mocz do badania. Wyniki po 15.

hchy43r8h8l5x99d.png

Hej!!!!
Witam nowa dziewczynę. Nie ma co się zastanawiać tylko czas się starać :)

Ja dziś czuję się paskudnie. Na 10 mieliśmy wizytę z synem u dentysty ledwo dojechalam do domu. Ból w prawym boku, mdłości... uh już prawie zwymiotowalam ale w ostatniej chwili uspokoilo się. Masakra.... wydaje mi się ze byłoby mi lżej gdyby udało się zwymiotowac. Teraz staram się robić obiad ale brzuch cały czas boli.
Rano mąż zawiózł mój mocz do badania. Wyniki po 15.

hchy43r8h8l5x99d.png
Uważaj na siebie Kochana:-) co do starań to nie ma czego odkładać, zawsze możesz zmienić nawyki żywieniowe troszeczkę i coś samo zejdzie, a też nie wiesz kiedy się uda zajść, dlatego nie ma sensu odkładać tego na potem [emoji9]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry