reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Byłam w Lidlu i kupiłam kilka zestawów. Kurczę ciężko było się dostać do koszy. Body są przepiękne w butelki i krówki ☺ skarpetki też. Większość wzięłam na 62/68 ale powiem Wam że są duże.
Jestem tak przejedzona że obiadu nie robię a i mama dała jeszcze jedzenie do domu. Na wagę nie wchodzę bo się boję. Zjem później nasiona chia bo one dobrze działają na trawienie i jutro wejdę na wagę.
20170418_120927.jpeg
20170418_120918.jpeg

Zamontowany przewijak.

Kamkaz ja w wieku 2 lat nie miałam włosów a za jakiś czas tylko meszek. Mama panikowala bo jak to dziewczynka bez czupryny. Meszek zgolili mi maszynka, włosy odbiły i mam gęste ☺

Asia okropna sytuacja z dziewczyną z forum.

Załączniki

• 20170418_120927.jpeg
    20170418_120927.jpeg
    65,9 KB · Wyświetleń: 185
  • 20170418_120918.jpeg
    20170418_120918.jpeg
    58,2 KB · Wyświetleń: 183
reklama
Witam sie poswiatecznie.
Zuza zdrowia dla tesciowej, bardzo przykra sprawa..
Kamkaz ja na jakies wesela to sobie szyje. Ze stacjonarnych sklepow to tylko C&A, New Look, Dorothy Perkins ale chyba sie juz wycofuje z Polski i Mark&Spencer. W internecie to Zalando i strona 20inlove maja duze rozmiary ale troche wyzsze ceny. No i jest jeszcze BonPrix.
Czy wy tez takie dzisiaj jestescie ospale i bez zycia?

A daj spokuj paulina caly czas bym spala ☺
A mowia ze to niskie cisnienie sennosc powoduje chyba nie u mnie ☺
Co do sukienek to za bardzo nie pomoge ja ostatnio w uzywanych nowa bardzo ladna kupilam przed weselem.
Inka a co to za nasiona? Ja przed ciaza goi jadlam ale e ciazy nie mozna.
Ladny ten Twoj przewijak ale jakos nie lubie jak jest na lozeczku ciezki dostep wtedy do dzidzi narazie swego nigdzie nie zamontowalam jeszcz. Co na nim bedziesz zakladac przescieradelko czy pieluche?
Zuza jak tesciowa?

Cześć dziewczyny.
Mam nadzieję, że mogę dołączyć?
Kilka dni temu zobaczyłam dwie kreski na teście i tak o to spodziewamy się drugiego maluszka. Córka ma już 5 lat :)
Obawiam się jak to będzie z moją waga... niestety do małych nie należę. Ważę pewnie tyle ile w momencie porodu w poprzedniej ciąży [emoji58] i stresuje się wizyta u gina i tego co on powie.

eikt3e3kkyu0ab38.png

Witam nowa mame ciesze sie ze do nas dolaczylas ☺
Napisz cos o sobie skad jestes z jaka waga startujesz ile masz lat ☺
Pokaz zdjecie tesciku jesli go masz tak lubie pqtrzec na 2 kreseczki ☺
Ktory tydz juz bedzie ciazy?

Ja wlasnie odebralam wyniki i czysto w moczu na szczescie bialka ani niczego nie ma.

Jutro mam pierwszą wizytę u gin. Według OM to 4tydzien i 1dzien.
Mam 27 lat, jestem z Warszawy :)
Mamy już 5 letnia córeczkę.
A wagę to koło 100kg niestety przy wzroście 165cm. Aż wstyd to napisać [emoji52]

eikt3e3kkyu0ab38.png

reklama
Do góry